Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
Nemám rada ten výraz, ale lepší mi nenapadol. Ja som teraz najviac závislá na karí korení (dávam si ho úplne všade), oškvarkových pagáčoch, tzatziki a mliečnej arašidovej Line
@oxidbromu@3 To vyzerá veľmi chutne! Určite si to spravím, milujem syr a čierne korenie. Ale miesto spagiet dám iné cestoviny. Iba neviem, kde zoženiem ten syr pecorino. Ty ho kde kupuješ prosím? Alebo používaš iný syr?
@oxidbromu@3 Inak ja som kedysi robievala cestoviny so syrovou omáčkou (tuším gouda a ešte jeden druh syra) a kari korením. Boli famózne! Len som stratila ten recept V každom prípade karí sa môže pridať aj sem
Instatné polievky Teraz mám tieto » mauritianfoodsonline.com/product/mine-ap... a sójovú + čili omáčku dosť často používam . A dnes som mal na obed krabičku Thai Cube Panang Curry Chicken with Jasmine Rice
@abstraktdepres@9 to je navždy ON TOP energeťák na trhu. Bezkonkurenčne! Síce už pijem energeťáky len občas, ale stále je to moja voľba! Ty si ho tiež ešte kupuješ?
@domek@12 jasne že kupujem Ale nie len ten. Teraz majú aj Hell Green Apple. Je aj v zelenej plechovke, skús. Zároveň ak si tu/ v prípade že by si tu bola... Je to asi posledný velký energeták pod 1€...
To počujem len velmi velmi nerád. Bola doba že sme dvaja vypili 4 velké a to len v priebehu niekolkých hodín
@abstraktdepres@14 ale postupne to moje telo prestalo zvládať. A na tie moje úzlosti to tiež nebolo najlepšie riešenie, čiže som to obmedzila a predstav si, že tá vnútorná nervozita zmizla švihom teraz si to práveže užívam viac, keď je to príležitostné haha. A ten zelený určite skúsim!
@domek@15 Presne, kto má predispozíciu k silným uzkostiam, energy to iba zhorší. Ja preto už roky nepijem energy, aj keď klasický Redbull mi veľmi chutil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(al.aj nugát.+ nejaká iná príchut, iné ovocie)
To počujem len velmi velmi nerád. Bola doba že sme dvaja vypili 4 velké a to len v priebehu niekolkých hodín
A potom losos, tuniak, ako vzdy.
Spolu s vajíčkami zasýtia človeka na pekných pár hodín