Podľa mňa, je to celkom dobré mesto na život. Darí sa tam kultúre. Ako napríklad je Stanica Záriečie, alebo nová Synagoga. Mesto má dobrú polohu. Nie je tam nezamestnanosť. A sú tam dobré nákupné možnosti. Aký máte názor vy?
Môj bývalý priateľ odtiaľ pochádza, takže som tam chodievala dosť často, aj sme povyletovali po okolí, čiže mne sa toto mesto veľmi páči. V mladosti som tam tiež chodila na punkove koncerty a potom neskor aj na hokej, keď tam hral náš tím
Neviem ohodnotiť ako sa tam žije, ale z pohľadu turistu sa mi tam vždy páčilo, mam na to mesto len pekne spomienky
Žilina je jedno z krajských miest, ktoré som nikdy nenavštívila, lebo som si na návštevu nenašla dôvod. Dvakrát som tadiaľ prechádzala na ceste do Terchovej/Malej Fatry, raz vlakom, raz autom. Takže hodnotím kladne, že tam majú cesty a železnicu a že je to blízko prírody. Inak tam imo skapal pes.
Hmm, zápchy tak či tak, dopravná situácia otrasná a Strečno ani nehovorím … Nič moc, býva tam dlho zima, vždy je tam chladnejšie a do hory sa nedajbože aj vybrať, lebo tých medveďov tam je… Tam by som sa skôr bál a celkovo ja nemám rád mesta kde je dlho zima, mráz a sneh.
Hliny I & Hliny II tam si viem kľudne predstaviť život. Určite to nieje najkrajšie mesto ale tá dopravná dostupnosť je celkom dobrá a dobudovaním D1 v okolí mesta sa ešte zlepší. Pracovné príležitosti tam sú a aj príležitosti na akékoľvek vyžitie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neviem ohodnotiť ako sa tam žije, ale z pohľadu turistu sa mi tam vždy páčilo, mam na to mesto len pekne spomienky
Za mňa