co sa tyka byvania, mal by som asi viac domov.. jeden v taliansku/grecku pri mori, druhy niekde v horach pri jazere... a treti kdesi na slovensku, kde je pekne.. auto, ani neviem.. urcite nieco s vyssim podvozkom 4x4 kedze casto chodim na tury.. a zviera psoch
Chcela by som nejaky domcek s peknou teraskou v Bratislave nie daleko od centra.
Ako psika by som chcela ruskeho chrta, borzoia.
Aa co sa tyka auta, pre mna Mercenes Benz - nejaku staru klasiku, nizku a hranatu, napriklad W114 a pre frajera Cybertruck.
auto mi je jedno aké, len aby bol k nemu aj vodič, lebo inak mi je na nič
(ok, nie jedno aké, je veľa takých v kategórii "zrazu som prišla k peniazom a chcem, aby to všetci vedeli", do ktorých by mi bolo asi trápne nasadnúť)
ale možno ibalginovo ružový chrobák, akého som kedysi pravidelne vídala, by bola jedna z možností, čo by som zvažovala
zvieratá (takmer) všetky, čo je to za otázku?
bývanie niekde na ostrove kúsok od centra nejakého severského väčšieho mesta, aby som to mala tak 20 min do civilizácie a zároveň vlastný ostrov, ideálne
@papver Áno, prvorepublikové vily sú top V Brne je jedna už pár rokov na predaj, ale pýtali si za ňu 16 melónov Teraz už zlacneli, stojí už len 14 » www.remax-czech.cz/reality/detail/...
A inak chcela by som prvorepublikovú vilu v Bílovicích alebo Babicích nad Svitavou a dvoch nemeckých ovčiakov. Auto neviem, to som nikdy nejako neriešila, nemám vodičák a asi ho ani nechcem.
ja by som chcela prvorepublikovu vilu, ale teda stacilo by mi v nej jedno poschodie, nie celu, a aby bola v nejakej normalnej vzdialenosti do centra mesta, 20-30 min peso max. A potom jeden domcek pri mori, blizko plaze, ale nie v pustatine, ale v nejakom primorskom mestecku. Bud Grecko, alebo aj sever Spanielska alebo Portugalsko (nemusia tam byt uplne horucavy, ako v Egypte)
auto nechcem
psa chcem, takeho stredne velkeho napr bigla a potom by som chcela morske prasiatko raz
Domček na strome! Ale asi taký luxusnejší kde sa dá aj reálne bývať nie len báť sa o svoj holý život taký čo pekne vonia drevom a môžem v ňom v kľude chlipkať horúci čajík a zviera určite pesko ako inak..auto si nechaj pošli radšej ďalšieho pesa...alebo vydričku...alebo chlapa...alebo niečo..
@sianagirl245 domcek na strome sa mi velmi paci, len nie v lese, to by som sa bala a to nie som ani nejaky velky posera a samozrejme tych zvierat mozes mat aj viac, islo len o to, ze take zviera, ktore si inac nemozes dovolit, napriklad zirafu alebo slona keby si chcela a ked natrafim na dobreho chlapa tak aj toho poslem len s tymi byva vacsi problem ako so zvieratkami.. @patrixo ty rozmyslas uz tak dospelo, alebo ako vacsina bohatych ludi ale paci sa mi aj tato prakticka predstava
@milgamman preto som prvú možnosť dala pomerne realistickú (s trochou viac rozpočtu a odvahy zrealizovateľnú) a druhú práve takúto, mať veľmi ideálne podmienky, narodiť sa do multimilionárskej rodiny, vyhrať jackpot v lotérii, ktorú som ani nepodala a tak
@mielikki ano ja som to aj takto myslela, ze keby mal clovek k dispozicii velke dedicstvo alebo vyhru v loterii lebo sak psa chcem aj ja ale to nie ziadny deal, zato keby som chcela napriklad tigra, tak by som naozaj musela mat aj patricne financie k tomu
vlastne tigra by som asi nechcela, ale isto by som mala nórske lesné mačky, útulok pre hlodavce a podobné drobné zvieratá (v samostatnom paláci, v bezpečí od mačiek), fretky, osobný kŕdeľ havranov (vedeli by rozprávať) a netopierov, tri vačice a ešte isto niečo, na čo som zabudla
och, a v pivnici by som mohla mať mučiareň, čisto pre estetiku, nie pre účel (asi)
Dom jeden by bol na Aljaške, druhý v Škótsku a tretí v mojej rodnej dedine. Ale museli by mať veľké garáže nakoľko na autá som náročný. A zviera? Jazvecik a k nemu do partie kocúra
Nejaku chatrc daleko od tohoto sveta a od ludi, auto stareho veterana ktoreho odstavim k chatrci a budem sa nim kochat a obcas si do neho sadnem lebo aj tak jazdit nebudem a zvierata psa a macku co by sa znasali
@mielikki ten zamok nie, myslela som iba zvery co si spomenula sak tie potrebuju iba pribytok, co je jednorazova zalezitost na investovanie a potom iba zradlo, co by sa dalo vybavit ako nejake zvysky zo supermarketu
Ako tie prvorepublikove vily sú nádherne a vždy keď okolo nejakej idem tak si poviem že to by šlo ... ale v realite by som uprednostnil asi nejaký prakticky domček so záhradou.
A auto? Taký troška poštelovaný Lancer EVO 6 alebo 7 by mi stačil.
A vyber zvieratka by som nechal na frajerku
@mielikki keby si to videla v priamom prenose ake dobre jedlo sa vyhadzuje len preto, ze je uz akoze po zaruke.. tak ak nie si fajnova aj ty by si sa popri nich uzivila
@milgamman tak, mačky a fretky by to mohli zvládnuť, ak v tých zvyškoch je kvalitné mäso
Morčatá a králiky na ovocí a zelenine, ale chýba seno
Iné zvieratá by isto potrebovali všestrannejšiu stravu
Plus, tie výdavky na veterinu
Bývať by som chcela v priestrannom čiernom dome a aj vnútri by bolo viac-menej všetko čierne
Auto...to mi je jedno, nemám vodičák..ale ak by som mala osobného šoféra, tak by sa mi páčilo mať nejaké volvo...ideálne by bolo, ak by to bol krásny pohrebný voz :3
A zvieratko by som úplne najviac chcela dve sliepočky (volali by sa Pipka a Šupka )
Chcela by som byt, nad 160m2 s teraskou nad 50m2 a ideálne na najvyššom poschodí nejakej topkovej bytovečky.
Potom ešte sídielko niekde pod lesom s obrovskym pozemkom a top podzemkou na autíčka.
Psa chcem labríka ktorý bude nechávať všade chlpy nech ho mám furt na mysli aj keď sa odomňa troška vzdiali.
Autiaky chcem dva, audi A7 a Q8 nech si môžem striedať. Takže už si len držať palce nech to do 35ky mám a potom môžem spokojne aj zomrieť že som to mala a zažila
Bývať by som chcel v apartmáne na vrchu nejakého mrakodrapu... Proste v najvyššej budove v meste, Eurovea 2 čo sa týka BA.
Áut by som chcel mnoho. Asi aj 10 by som 8ch mal, ale ani jedno by nepatrilo k tým extrémne drahým. Najnovšie Subaru WRX STi, Jaguar F-Type, Jaguar XE, Nissan GT-R R35, budúci Z-tkový Nissan, Mazda MX-5 RF, Lexus RC F Track edition, Dodche Challenger, novú Alpina A110.
Zvieratko by som mal obyčajnú mačku domácu.
Čo ja viem, nejaký mega luxusný velký dom alebo šak aj vilu teda, keď mám neobmedzené možnosti niekde v prírode v lese alebo blízko lesa a vela stromov okolo, výhlad na hory, rieku a ešte druhá možnosť by mohla byť aj niekde pri mori, ani tomu by som sa nebránila keď už tak a najlepšie by bolo mať obe auto mi je úplne jedno keďže sa do áut nevyznám ale tiež nejaké luxusné a pekné, nové, šak jak inak a zviera nejaké špeciálne netúžim vôbec vlastniť, okrem mačky čo mám. Na tie sa môžem pozerať aj bez toho, aby som ich vlastnila...
Menší dom na kraji mesta/ v dedine blízko mesta (do 10 km). A mesto ideálne nie veľké, ale ani úplne zapadákovo. Auto sa mi vždy strašne páčil Range Rover Evoque, ale brala by som prakticky hocijaké SUV. Proste niečo väčšie a čo najviac bezpečné. A zo zvierat, by som chcela asi psa. Dva psy už mám, ale ešte jeden by sa zmestil Nejaký doberman napríklad.
Chcela by som nejaký možno 4 izbový domček niekde blízko pláže, s tým že povala by bola spravená ako spálňa a v jednej izbe by sme mali biliard.
Auto volvo c70, kabrioletik
A zo zvieratiek určite psíka, možno mačku, ak by bola snehovo biela s modrými očami a ak by som mohla, chcela by som mať kone. A samozrejme, korely, minimálne 2 sú samozrejmost
Z nehnutelnosti by sa mi pozdavali Vila Tugendhat na nejakom krajsom mieste ako Brno chata v horach (kludne slovenskych), apartman v La Muralla Roja, klasicky primorsky domcek v Chorvatsku.
V autach sa absolutne nevyznam, ale nedavno som uznala nejakemu Porsche, ze vyzeralo fakt dobre, takze bud to, alebo proste nejake vacsie vyssie auto, v ktorom mam pocit bezpecia.
Zo zvierat by som mala pese, ovce, somare, kapybaru, raccoona a pandu cervenu.
Ako hlavné sídlo penthouse na Tróji alebo na Vinohradoch alebo vilku na Bubenči, neviem si vybrať potom apartmán vo Vysokých Tatrách a vilku na Bali
Auto neviem, nejaké šikovné, ekologické vozítko, ktoré ma bude voziť na výlety. A určite by som ho buď prenajímala alebo požičiavala rodine a kamarátom, pretože auto reálne využívame raz za mesiac, keďže robíme obaja z domu, máme v Prahe metro a nechodíme ani na nákupy.
A zo zvierat jedine moja Freyuška, iné nechcem!
Podkrovny byt s velkou terasou, idealne v centre mesta a na najvyssom poschodi a s funkcnym vytahom A nech su tam vysoke stropy, hrube steny a obrovska chodba, ktora nema prakticky zmysel ziadny, ale proste velka chodba len tak pre radost. A mohlo by to byt v tvare kruhu, ze sa da do hlavnej miestnosti vratit oblukom.
Auto neviem, akoze casto si poviem, ze pekne auto, toto sa mi paci, ale ani v snoch by som nejazdila na nom zrejme. Kedze to neviem ocenit, vyberam si sukromny lidl kamion s pojazdnou predajnou, ktory by mi doniesol veci az domov a zaroven by zodpovedne vyniesol a vyseparoval smeti.
Zvieratko - asi liska, nvm, nejaka chlpata madzga.
@thunderstorm@53 jooj super, takze predsa si si zobrala Tomasove slova k srdcu a auto by si prenajimala @yacopsae uznavam vyber
Partizanske je symbolom totalneho zapadakova alebo co to znamena v tomto kontexte??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ako psika by som chcela ruskeho chrta, borzoia.
Aa co sa tyka auta, pre mna Mercenes Benz - nejaku staru klasiku, nizku a hranatu, napriklad W114 a pre frajera Cybertruck.
auto nechcem a zviera tiez nie
(ok, nie jedno aké, je veľa takých v kategórii "zrazu som prišla k peniazom a chcem, aby to všetci vedeli", do ktorých by mi bolo asi trápne nasadnúť)
ale možno ibalginovo ružový chrobák, akého som kedysi pravidelne vídala, by bola jedna z možností, čo by som zvažovala
zvieratá (takmer) všetky, čo je to za otázku?
bývanie niekde na ostrove kúsok od centra nejakého severského väčšieho mesta, aby som to mala tak 20 min do civilizácie a zároveň vlastný ostrov, ideálne
takže asi mením auto za čln?
» www.remax-czech.cz/reality/detail/...
auto nechcem
psa chcem, takeho stredne velkeho napr bigla a potom by som chcela morske prasiatko raz
auto - tesla cybertruck (len tak zo srandy)
zviera - snežný leopard
@patrixo ty rozmyslas uz tak dospelo, alebo ako vacsina bohatych ludi ale paci sa mi aj tato prakticka predstava
(za predpokladu, že mi to tam má kto udržiavať a upratovať a podobne)
auto chcem ale zatial neviem ake, zviera psa a macku asi
och, a v pivnici by som mohla mať mučiareň, čisto pre estetiku, nie pre účel (asi)
BMW alebo Chevrolet Camaro
Argentínsku dogu (a malú farmu so srnkami a alpacami
ale hej zvieratká by sa dali aj v prípade, že by som bola z tých chudobnejších bohatých
A auto? Taký troška poštelovaný Lancer EVO 6 alebo 7 by mi stačil.
A vyber zvieratka by som nechal na frajerku
plus podstielky, plus veterinár, veľké náklady na to všetko
ale zvieratá majú spravidla iné stravovacie potreby
Morčatá a králiky na ovocí a zelenine, ale chýba seno
Iné zvieratá by isto potrebovali všestrannejšiu stravu
Plus, tie výdavky na veterinu
síce som v pohode s tým, že taký králik vie byť aj obed aj kamarát, ale dokelu, ak je obed, nech aspoň nevyzerá ako vyprážaný kamoš
Auto...to mi je jedno, nemám vodičák..ale ak by som mala osobného šoféra, tak by sa mi páčilo mať nejaké volvo...ideálne by bolo, ak by to bol krásny pohrebný voz :3
A zvieratko by som úplne najviac chcela dve sliepočky (volali by sa Pipka a Šupka )
Auto: Volvo V90
Zviera: Výmarskyý ohař (slovensky nazov neviem) a britsky modry kocur
Vlastne nie som az taka narocna
Potom ešte sídielko niekde pod lesom s obrovskym pozemkom a top podzemkou na autíčka.
Psa chcem labríka ktorý bude nechávať všade chlpy nech ho mám furt na mysli aj keď sa odomňa troška vzdiali.
Autiaky chcem dva, audi A7 a Q8 nech si môžem striedať. Takže už si len držať palce nech to do 35ky mám a potom môžem spokojne aj zomrieť že som to mala a zažila
Áut by som chcel mnoho. Asi aj 10 by som 8ch mal, ale ani jedno by nepatrilo k tým extrémne drahým. Najnovšie Subaru WRX STi, Jaguar F-Type, Jaguar XE, Nissan GT-R R35, budúci Z-tkový Nissan, Mazda MX-5 RF, Lexus RC F Track edition, Dodche Challenger, novú Alpina A110.
Zvieratko by som mal obyčajnú mačku domácu.
Auto volvo c70, kabrioletik
A zo zvieratiek určite psíka, možno mačku, ak by bola snehovo biela s modrými očami a ak by som mohla, chcela by som mať kone. A samozrejme, korely, minimálne 2 sú samozrejmost
V autach sa absolutne nevyznam, ale nedavno som uznala nejakemu Porsche, ze vyzeralo fakt dobre, takze bud to, alebo proste nejake vacsie vyssie auto, v ktorom mam pocit bezpecia.
Zo zvierat by som mala pese, ovce, somare, kapybaru, raccoona a pandu cervenu.
Auto neviem, nejaké šikovné, ekologické vozítko, ktoré ma bude voziť na výlety. A určite by som ho buď prenajímala alebo požičiavala rodine a kamarátom, pretože auto reálne využívame raz za mesiac, keďže robíme obaja z domu, máme v Prahe metro a nechodíme ani na nákupy.
A zo zvierat jedine moja Freyuška, iné nechcem!
Auto neviem, akoze casto si poviem, ze pekne auto, toto sa mi paci, ale ani v snoch by som nejazdila na nom zrejme. Kedze to neviem ocenit, vyberam si sukromny lidl kamion s pojazdnou predajnou, ktory by mi doniesol veci az domov a zaroven by zodpovedne vyniesol a vyseparoval smeti.
Zvieratko - asi liska, nvm, nejaka chlpata madzga.
@yacopsae uznavam vyber
Partizanske je symbolom totalneho zapadakova alebo co to znamena v tomto kontexte??