Budatin aj s parkom sa oplati navštiviť ... ale ako Žilinčan ti toho viac asi neodporučim lebo ma nič iné nenapadá (okrem tebou spomenutých)
... kde sa isť prejsť - to by som vedel povedať
@tomtoylc ako vyhlad pekny, ale ta cesta resp. znacenie... my sme isli zo Zastrania, hore ziadne poriadne zanecnie, isle sme dolava, takze sme sa dostali na Stranik namiesto k rohladni takze sme sa vracali potom späť a ta cesta potom dole do Budatína... no konec...
@tomtoylc my sme sa nestratili, len sme zabočili na opačnú stranu ale aj tak najhoršia bola ta cesta potom dole do Budatína... bolo mokro, pred tym prsalo, bahna az po uši
budatin, pripadne sa mozes vytrepat na vyhliadkovu vezu, kava - cafe republika, pivo + jedlo - 7. schod, beervana, pripadne aj kusok mimo mesto na nejaky lahky trip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Budatin?
Mestské divadlo, Grand Bio Universum a tá najdôležitejšia časť z kompletne celej Žiliny (odbočka na Kysuce)
... kde sa isť prejsť - to by som vedel povedať
... ano alebo Stranik, Dubeň