Zdravim vsetkych,len sa chcem touto cestou opytat,ci sa tu na Birdzi nachadzaju ludia z Rajca,popripadne blizkeho okolia...a ak ano,budem rad,keby odpisali...dakujem.
@wistingher Ubehlo uz par tyzdnov od mojej registracie...chcel som sa registrovat uz predtym,avsak po kliknuti na registraciu vyskocila nejaka neznama chyba..
@erixa Ahoj,Erixa !
Urcite sa rad porozpravam s ludmi na urovni,chcel by som sa trochu viacej zaclenit do komunity,pretoze som odjakziva samotar...a myslim si,a sam by som aj osobne chcel to zmenit...
@campino Akurat som opat vyskusal,ci sa da registrovat-momentalne to nie je mozne,je tam napisane "migracia systemu".Predtym sa tiez nedalo,avsak po par dnoch sa ten oznam stratil a moj ucet bol na svete..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak ma chceš osloviť musíš kliknúť na ten obdlžniček, len na začiatok...aké zaujimavosti?
Urcite sa rad porozpravam s ludmi na urovni,chcel by som sa trochu viacej zaclenit do komunity,pretoze som odjakziva samotar...a myslim si,a sam by som aj osobne chcel to zmenit...