O nejaké dva týždne sa pravdepodobne sťahujem a Billu/Lidl budem mať rovno pod nosom cez ulicu, takže asi začnem viac navštevovať tieto predajne. Hoci Lidl nemám hrozné rád zato, že všetko pchá do hrubých polyetylénových/pet obalov (naviac váha syru, šunky je povedzme len 80 - 100 g), v Kauflande syr zabalia síce do obalu kde je tiež plast, avšak ak odstránite z papiera ten mikroplast ktorým je potiahnutá vnútorná strana, vychádza mi to omnoho lepšia voľba. 2g vs 50g povedzme. Plus si môžte dať zabaliť aj 300g, takže win-win.
Tak ja mam Kaufland, Lidl a Tesco pomerne blizko domu (neviem kto planoval to rozmiestenie ), akurat Jednota je dalej aj Billa je trosku dalej, ale tak najcastejsie Kaufland, lebo je uplne najblizsie. Ale to sa neda takto urcit, Lidl mam rad pre sladkosti, cipse a napoje, Tesco zase casto ponuka vselijake zaujimave picovinky, Jednota to je zase taka klasika, a Billa ma tu svoju znacku Clever
Ja mám najbližšie Tesco a je to totálna stoka, ovocie a zelenina večne pohnité a minule tam vyše týždňa nemali vajíčka. Nič sa tam nedá poriadne kúpiť, to sa radšej prejdem do Kauflandu, ktorý mám oveľa ďalej...
Najčastejšie nakupujem v Bille, to mám najbližšie. Teda... Najbližšie mám terno, ale to je drahšie, radšej prejdem o 20 krokov ďalej. Ale do Lidla chodím na väčšie nákupy
Bola som aj v Lidli, zdá sa mi, že majú kvalitnejšiemu potraviny, ale to čakanie v rade... a tie baby za pokladňou... Neviem, ako je to v iných mestách, ale keď po mne pokladníčka hádže nablokovaný tovar, nemám to rada. v Tescu si nablokujem sama a serus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zeleninu/ovocie/mäso sa snažím nakúpiť lokalne/po známosti
Potom bezobalovy obchod vo Freshmarkete
A v Yeme
Ale najcastejsie nakupujem v bille/penny lebo ich mam najblizsie.