Ale chlap, do ktorého som bola roky tajné zaľúbená si teraz nedávno našiel frajerku a celkom ťažko sa mi to rozdychava ale od začiatku korony sme sa nevideli a ktovie, či bude mať čas s nami ešte chodiť von ale akože však nemám o neho záujem už dlho
JJ a potom som zistil, že som vlastne pojebané decko, čo má život postavený na emočných manipuláciách natoľko, že manipulujem aj svoj pohľad na svet, len aby som sa dostal do pozície "chudáčika". Ďakujem pekne, ale keby podobné hovno cítim znova tak si strelím radšej do hlavy a ušetrím si trápenie. Ak už sa chceme baviť o tom, že reálne niekoho miluješ, skutočne ti nezáleží na tom s kým je, ak chceš niekoho len pre seba tak to ho "miluješ" asi tak, ako kabelku vo výlohe...
Tiež ako @12 , keď som bol v minulosti mladý a naivný a myslel si, že žena je pre mňa spasenie a hotová manna z neba. Čím som starší, tak tým viac akosi zisťujem, že okrem tej rodiny jedine si postačujem aj sám a nepociťujem, že žena je nejaký zázrak pre chlapa. Asi je to aj tým znechutením, čo som už aké typy postretal a čoho sú ženy schopné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bola som tajne zalubena ale len do nezadaných...
Ale chlap, do ktorého som bola roky tajné zaľúbená si teraz nedávno našiel frajerku a celkom ťažko sa mi to rozdychava ale od začiatku korony sme sa nevideli a ktovie, či bude mať čas s nami ešte chodiť von ale akože však nemám o neho záujem už dlho