mám len 25 zubov a z toho ešte horné jednotky mám porcelánové korunky na vlastných koreňoch.
na svoju obhajobu ale nemám ešte ani jednu osmičku, jednu trvalú päťku som nemala vôbec pod mliečnym zubom (takže som mala mliečny zub až do 13 rokov kým sa takpovediac nerozpadol) a dve dolné šestky mi boli trhané kvôli opätovným zápalom
Prosím pomožte mi niekto, mám v katastrofálnom stave zuby. Mám síce všetky zuby, ale 8 z nich sú štrbavé, odlupla sa mi z nich časť skloviny na niektorých viac na iných menej. A skoro všetky zuby mám odvápnené, tvoria sa mi tam biele škvrny, čiže časom sa aj tieto odlupnú. achhhh....
Co mám robiť ? K zubárovi ísť nechcem. Dá sa to nejako podomácky riešiť ?
28, 4 velké mi vytrhli niekedy v 12tich aby sa to všetko vošlo... Mal som tam medzierky ale potom zmizli... A aj tak je to stále natlačené... Asi som si mal dať strojček aj na spodné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
na svoju obhajobu ale nemám ešte ani jednu osmičku, jednu trvalú päťku som nemala vôbec pod mliečnym zubom (takže som mala mliečny zub až do 13 rokov kým sa takpovediac nerozpadol) a dve dolné šestky mi boli trhané kvôli opätovným zápalom
Prosím pomožte mi niekto, mám v katastrofálnom stave zuby. Mám síce všetky zuby, ale 8 z nich sú štrbavé, odlupla sa mi z nich časť skloviny na niektorých viac na iných menej. A skoro všetky zuby mám odvápnené, tvoria sa mi tam biele škvrny, čiže časom sa aj tieto odlupnú. achhhh....
Co mám robiť ? K zubárovi ísť nechcem. Dá sa to nejako podomácky riešiť ?