Úplne pravidelne nič, inak Colostrum alebo betaglukan, rôzne vitamíny striedam B,C,D,E podľa potreby, magnézium, melatonin a občas Condrosulf alebo Reparil ak má boli koleno, lebo jedno mám kus poškodené a na herpesy/afty isoprinosine
@tequila@13 Áno, depresie už nemám, len úzkosti občas veľmi silné. @14 on mi pomohol na úzkosti, ale nie na depresiu, preto beriem aj ten Mirzaten. Ten je skvelý a aj som pribrala vďaka nemu, čo som veľmi rada. A aj so spánkom mi pomohol
@tequila@16 Nemám informáciu, že po Citalecu by sa malo priberať. Ale tak možno je to individuálne. Trebárs sa ti proste uľavilo, tak si zrazu dokázal viac jesť. Zato o Mirzatene je to známe, že sa z neho priberá, aj preto je predpisovaný napr. anorektičkám.
Pestrec na pecen, ryby olej na mozog srdce a snazim sa pouzivat kvalitny extra panensiky olivovy olej tiez na mozog srdce a kombuchu na traviaci trakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
hm ale ty mas depresiu?
@14 on mi pomohol na úzkosti, ale nie na depresiu, preto beriem aj ten Mirzaten. Ten je skvelý a aj som pribrala vďaka nemu, čo som veľmi rada. A aj so spánkom mi pomohol