Dyshidrózu som si musela diagnostikovať sama, keďže moja kožná vôbec nevedela, čo to je Príčiny vzniku nie sú známe, obvykle sa však objavuje sezónne a predpokladá sa vplyv psychologických faktorov, stresu, ...
Atopický ekzém mi bol diagnostikovaný ako neurčitá dermatitída, potom zas inde mi to diagnostikovali ako netypický atopický ekzém.
Impetigo som mala v detstve a bola som kvôli tomu aj 2 týždne hospitalizovaná, no doliečovanie bolo ešte potom niekoľko mesiacov.
Nesu clovek ktory by siel s pupacikom k doktorovi XDDD Ale mam psoryozu alebo tu druhu vec co je velmy podobna na hlave vo vlasoch. Na obe posobi dobre robnaky pripravok, konope alebo zihlava. Pomaha mi to momentalne s tym problem nemam ale pokial viem z toho sa clovek nedostane, je to autoimunitne ochorenie akurat vies odstranit priznaky a tie nemam uz dlho. Prevencne si dam sampon z lekarne raz zacas a vsecko na poradku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Atopický ekzém mi bol diagnostikovaný ako neurčitá dermatitída, potom zas inde mi to diagnostikovali ako netypický atopický ekzém.
Impetigo som mala v detstve a bola som kvôli tomu aj 2 týždne hospitalizovaná, no doliečovanie bolo ešte potom niekoľko mesiacov.
» assets.zdravopedia.sk/images/Choroby/...
Atopická dermatitída. ...
Rosacea. ...
Seborea. ...
Mykózy. ...
Pigmentové škvrny.
» www.birdz.sk/forum/pomooc-ma...