@konspirator Aj ficoidi uznávajú pandémiu, keď priznali odškodné rodine
Citujem z článku:
Oni to, samozrejme, presne takto nepovedia, radšej Kolíkovú opakovane spájajú so smrťou generála Lučanského a momentálne aj advokáta Ľubomíra Krivočenka. Ten zomrel na covid v trenčianskej väzenskej nemocnici a vláda jeho rodine minulý týždeň priznala odškodné vo výške 90-tisíc eur. Poslanec Richard Glück teraz chce, aby bývalá ministerka túto sumu zaplatila zo svojho.
Denník SME zistil, že počas pandémie zomrelo na Slovensku na covid päť väzňov, odškodnenie dostali len pozostalí po Krivočenkovi.
je mi to jedno uprimne zaockovala som sa pfizerom (teda 2 davkami), chcela som cestovat a zit nejako normalne (chodit do kina, do restauracii, do kniznice) a bolo to jednoduchsie. Ziadne vedlajsie ucinky som nemala. Po roku som rozmyslala nad tretou davkou, ale chytila som covid (asi 3 dni mi tieklo z nosa). Bud ta vakcina nic neurobila - s cim som v pohode, alebo bola prospesna - s cim som tiez v pohode. A ak bola nejakym sposobom skodliva, tak sa to na mne neukazalo, ani na nikom z mojich blizkych - takze stale som v pohode
A teraz je asi covid pritomny, ale nejako to neriesim, musim poklopat, ale chripku mam tak raz za tri roky, nachladena som nebola za posledne 2 roky vobec, antibiotika som brala naposledy kvoli zapalu mocovych ciest asi 4 roky dozadu.
ale teda uprimne, bola som extremne nasrata na vsetkych exotov, ktori mali pocit, ze vedia viac ako vedci/lekari, a kvoli ktorym sa vsetko otvaralo a zatvaralo kazde tri mesiace. A aj na politikov som bola nasrata, ze nevedeli normalne riadit krajinu a vymyslali kraviny, a to rovnako v CR aj na SR (na Slovensku mozno trocha viac, ked Matovic saskoval so Sputnikom a s plosnym testovanim)
@abstraktdepres@7 strašili ľudí cez mutacie dookola dennodenne každú pol hodinu o tom ako zomrú lebo ide britská mutácia a taka mutácia a taká mutácia a nemôžete nikam ale všetci sa môžete stretnúť pri momke
@sajzousko@16 Áno, opakované plošné testovania bola hlúposť, ale hovoriť ľuďom o rizikách mutácií rozhodne hlúposť nebola. Bola to snaha vzdelat ľudí, ktorí sa v biológii nevyznajú, ale radšej veria hlupostiam a konspiraciam.
@azizi@17 nechať si o niečom vravieť ľuďmi ktorí naženú všetkých do hlúpeho hromadného testovania čo si sami nechceli priznať tuto chybu je naivita na úrovni dieťaťa už som pochopil prečo sa ľudia nechaju tak lahko oklamať šmejdmi. Vzdelávanie repetitivnym šírenim strachu vysmechom a ponižovanim niekoho niečo naučíš? veľa šťastia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Citujem z článku:
Oni to, samozrejme, presne takto nepovedia, radšej Kolíkovú opakovane spájajú so smrťou generála Lučanského a momentálne aj advokáta Ľubomíra Krivočenka. Ten zomrel na covid v trenčianskej väzenskej nemocnici a vláda jeho rodine minulý týždeň priznala odškodné vo výške 90-tisíc eur. Poslanec Richard Glück teraz chce, aby bývalá ministerka túto sumu zaplatila zo svojho.
Denník SME zistil, že počas pandémie zomrelo na Slovensku na covid päť väzňov, odškodnenie dostali len pozostalí po Krivočenkovi.
» dennikn.sk/4101658/newsfil...
A teraz je asi covid pritomny, ale nejako to neriesim, musim poklopat, ale chripku mam tak raz za tri roky, nachladena som nebola za posledne 2 roky vobec, antibiotika som brala naposledy kvoli zapalu mocovych ciest asi 4 roky dozadu.
ale teda uprimne, bola som extremne nasrata na vsetkych exotov, ktori mali pocit, ze vedia viac ako vedci/lekari, a kvoli ktorym sa vsetko otvaralo a zatvaralo kazde tri mesiace. A aj na politikov som bola nasrata, ze nevedeli normalne riadit krajinu a vymyslali kraviny, a to rovnako v CR aj na SR (na Slovensku mozno trocha viac, ked Matovic saskoval so Sputnikom a s plosnym testovanim)