A pchali mi aj hadicu do hrdla ale nie do žalúdka, len pozerali srdce a v pohodičke to bolo, to som mala 15r. a chválili ma, že jak to dobre znášam a takisto ma obdivoval aj doktor minulý rok, keď mi naprával ruku, že to aj chlapi mu tam plačú od bolesti a ja nič ale kolonoskopia, tá bola nepríjemná lebo strašne vela vzduchu do mňa ponapúšťali a potom som ešte musela sedieť neviem už jak dlho na záchode na poliklinike v kŕčoch 😵
operáciu oka som zažila ako asi druháčka na ZŠ a to bolo vtedy hrozné. Nám zalepili oči a niekoľko dní som si to nemohla odlepiť (aj to neoperované) a mne tam spadla mihalnica a mi to dlho nikto neveril
ee vbc, nebolo to nijak extremne neprijemne ani, nemam na to nejake extra negativne spomienky, ze by ma to traumatizovalo alebo co, aj bolest bola znesitelna. len je to trapne, no
@azizi@9 no myslim, ze na predoperacne vysetrenie mozes ist, az ked sa ti 2 roky za sebou nezhorsil zrak. ak ti pribúdajú diop3e, ak to zmsel teraz nema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
bolelo to jak kokot