presne, je to zapal mocovych ciest. su na to dobre rozne urolog. kvapky, no az to uz mas v pokrocilom stadiu, pomoze ti iba navsteva lekara, iste uz mas aj krv v moci . predpise ti atb a to ti hned zacne zaberat. kazdopadne treba pit vela tekutin,nech sati to odplavi.
už si asi piata osoba ktora mala alebo ma za posledny mesiac a pol takyto problem ano zrejme maš zapal močovych ciest... veľa pi, daj si brusnice a po par dňoch to bude OK
@ccc92 čo to má spoločné so sexom? podľa mňa to bude zápal močových ciest, ale tak na to sú tabletky dostupné v lekárni, sa volajú že Urinal, mne pomohli
ale tak keď si to dala so priečinku sex..no neviem ale tak najlepšie to bude vedieť len gynekolog, taže - šťastnú cestu
no najskôr zápal... inak mala som nedávno podobný problém - ale ja mám hrôzu z lekárov, a tak to nejako samé prešlo, ale čo ja viem... nemám z toho dobrý pocit... teda ak som aj nejaký zápal mala, tak už nemám, lebo krvný obraz mám -výborný- ale aj tak...
Momentalne mam podobny problem, asi to najskor bude ten zapal no ja sa skor bojim vaznejsieho ochorenia....v mojom pripade ale nebudem tu zbytocne strasit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak keď si to dala so priečinku sex..no neviem ale tak najlepšie to bude vedieť len gynekolog, taže - šťastnú cestu
Idem si to este raz pretrpiet na wc a potom spat.