Dala som tieto moznosti, lebo niekto iný asi do úvahy uz nepripadá. Až tak sa v tom nevyznám, ale pokial viem, Oľano ako najsilnejsia strana ma pravo na vyber nového premiera, pokial ho prezidentka schváli. Takže asi nikto mimo Olano nepripadá do úvahy, to uz jedine predcasne volby.
ked mne to uprimne trochu pride take, ze ludom niekto vadi, tak si zvolia cokolvek, len aby tam nebol henten ._. a malokto vie, co vlastne volia a ci nezvolia dalsieho kokota.. a potom su s nim nespokojni, tak zase zvolia daco, o com vedia 5 info dokopy pardon, ak sa mylim, ale momentalne to s tymi preferenciami tak vyzera
Prečo by nebola iná možnosť? Predsedom vlády môže byť hoc aký občan. Mohli by si vybrať nejaké top krízového odborníka - napr. nejakého profesora, ktorý má extrémne veľa skúseností s komunikáciou, riadením a je všeobecne známy a obľúbený. Alebo aj úplne neznámeho odborníka.
Prečo toľkí z vas vobec nehlasujete (teda takmer nikto)? Prosim, napíšte svoj názor aspon do komentov Ďakujem moc! ...a teda @james98 ma pravdu tiez, uznávam. Aj to je cesta. Síce velmi nepravdepodobna, ale je...
hegera?...prebohaživého, toho hajzla, čo chce zvýšiť dane z nehnuteľnosti?!...toho treba drbnúť niečim po hlave a hodiť do hnoja....
a ak voliť tak úplne niekoho nového, nie týchto všivákov, vrahov a hochštaplerov, kriminálnikov, plagiátorov a daňových podvodníkov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tvoj záujem o politiku je ale veľmi sympatický.
a ak voliť tak úplne niekoho nového, nie týchto všivákov, vrahov a hochštaplerov, kriminálnikov, plagiátorov a daňových podvodníkov...