Skôr si myslím, že ide o objednávateľa, ktorý strelcovi zaplatil veľmi veľa peňazí. Na to ľavica nemá. Skôr niekto, komu veľmi by vadilo, že Trump by bol opäť prezidentom. Napríklad, keď bol Trump predtým prezidentom, možno objednávateľovi v niečom nevyšiel v ústrety, a tak sa mu pomstil. Strelec mohol mať zadanie, že má prezidenta len vystrašiť. Nie zavraždiť!
Kamo odjeb sa naspat na dzio.sk, medzi skrachovanu partu narusenych patdesiatrocnych poberacov invalidnych dochodkov. Tam zapadnes, ale tu je este stale aj zopar normalnych ludi a tak hrozne vycnievas. Jeb uz na to a tahaj do pice odkial si prisiel. Ty hlupy picus.
Niektorí priaznivci Donalda Trumpa vrátane jedného pravicovo-radikálneho senátora a jedného pravicovo-radikálneho kongresmana rýchlo obvinili z atentátu demokratov. (To je, samozrejme, aj moskovská línia). Ich uvažovanie sa môže zdať a mnohým ľuďom zjavne aj pripadá intuitívne. Ak sa radikálne pravicový politik, akým je Donald Trump, stane obeťou pokusu o atentát, nemali by sme predpokladať, že páchateľ patrí k radikálnej ľavici? Nie, to by sme nemali.
Takáto domnienka založená na rozmýšľaní „o nás a o nich“ je nebezpečná. Začína sa tým totiž reťazec myslenia, ktorý môže viesť k ďalšiemu násiliu. „My sme obete a oni sú agresori. My sme boli zranení, takže to museli byť oni.“
Nikto, kto takto zmýšľa, sa nikdy nepýta na násilie na vlastnej strane. Tento spôsob myslenia je veľmi často chybný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja by som nepotrestal smrťou nikoho, ani Hitlera, ani Tisa
Súdil by som ich, a doživotne by mali čas premýšľať o sebe vo väzení.
Aj humanisti ho rešpektovali.
Fico je takisto obľúbený, našťastie prežil atentát, rovnako ako pápež.
Trump? Nevyznám sa v americkej politike, takže nie som si nijako istý, prečo došlo k atentátu.
» www.dzio.sk/lipka/theme/fak...
Niektorí priaznivci Donalda Trumpa vrátane jedného pravicovo-radikálneho senátora a jedného pravicovo-radikálneho kongresmana rýchlo obvinili z atentátu demokratov. (To je, samozrejme, aj moskovská línia). Ich uvažovanie sa môže zdať a mnohým ľuďom zjavne aj pripadá intuitívne. Ak sa radikálne pravicový politik, akým je Donald Trump, stane obeťou pokusu o atentát, nemali by sme predpokladať, že páchateľ patrí k radikálnej ľavici? Nie, to by sme nemali.
Takáto domnienka založená na rozmýšľaní „o nás a o nich“ je nebezpečná. Začína sa tým totiž reťazec myslenia, ktorý môže viesť k ďalšiemu násiliu. „My sme obete a oni sú agresori. My sme boli zranení, takže to museli byť oni.“
Nikto, kto takto zmýšľa, sa nikdy nepýta na násilie na vlastnej strane. Tento spôsob myslenia je veľmi často chybný.
» dennikn.sk/4112046/vraciam...