my sme na skole mali seminar(skor take sedenie) zvlast chalani zvlast baby ...bolo to fajn, aj ked vela veci sme uz vedeli v tom veku padlo tam mnozstvo otazok ktore by ste tu v ankete pokladali za fake
ak narážaš na ten článok na aktuality.sk tak si myslím že je sprostosť robiť kurz ako masturbovať. Ale ja napríklad som na základke sex. výchovu mal a bolo to dobré.
Existuje internet, časopisy pre nástročných, takže si myslím, že kto chce, k informáciám sa dostane a kto nie, lebo je hlúpi a netrápi ho teória a následky , tomu by ani sexuálna výchova nepomohla :p
podla mna by sa mali o to starat v prvom rade rodicia lebo potom to dopadne tak ze na Birdz pise 14 rocne dievca ze sexovalo bez ochrany a co ma teraz robit, alebo 11 rocne dievcatko, ktore sa pyta, co si ma pocat ked prvykrat dostane menstruaciu...smutne. skola by mala ucit sexualnu vychovu az v druhom rade.
podla mna by nemala byt prinajmensom povinna, lebo tu uz ide o to aby sme nenutili ludi ucit sa nieco co nechcu, hlavne ak je to proti ich moralnym alebo nabozenskym zasadam, co sa urcite musi brat do uvahy
ano, a presne si viem predstavit aj to, ktoremu profakovi z nasej skoly by to vobec nemalo robit problem... vsetci by sme zaspali v priebehu 4min ako vzdy, ked nieco rozprava...
urcite ano.. ak ma skola pripravit mladych do zivota mala by sa vyucovat aj sex.vychova
lubil sa mi napad ze ty ktory maju nabozenske alebo moralne vyhrady by tieto hodiny nemuseli navstevovat.. pri terajsom zlozeni vlady sex.vychova nebude urcite.. no na skoĺach by aspon mohli ci uz na etike,triednickej, alebo biologii mat aspon jednu hodinu a navliekani kondomu,antikoncepcii apodobne aspon to by pomohlo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
veru nie je to nič, o čom by sa malo mlčať, ale to musia najskôr pochopiť tí papaláši tam hore vo vláde a tiež papaláši oblečení v sutane.
Keď chce niekto niečo vedieť, zistí si.
Sexuálna výchova by sa mala začať vyučovať pre deti od 8 - 10 rokov.
lubil sa mi napad ze ty ktory maju nabozenske alebo moralne vyhrady by tieto hodiny nemuseli navstevovat.. pri terajsom zlozeni vlady sex.vychova nebude urcite.. no na skoĺach by aspon mohli ci uz na etike,triednickej, alebo biologii mat aspon jednu hodinu a navliekani kondomu,antikoncepcii apodobne aspon to by pomohlo..