nevera - sucast nasich zivotov, vymysel ci realny fakt. podviedli ste niekedy svojho (dlhorocneho) partnera, resp. partnerku? alebo vy ste boli podvedeni? vyjadrite sa pls k teme
V dnešnej dobe sa dá povedať, že je nevera v móde...tzv ticho tolerovaná a považovaná za bežnú vec. presne tak ako to je s vraždami, znásilneniami, pedofíliou....nezdá sa Vám, že je toho v poslednom čase nejako priveľa? kde sú morálne zábrany...???
nepodviedla - bola som podvedená.
ja osobne ak by som túžila po niekom inom (nemám na mysli niečo vyslovene chvíľkové), brala by som to ako signál, že je na čase môj starý vzťah ukončiť, a to by som teda urobila skôr, ako by k nejakému podvodu došlo.
pusa, inak nie. ale on to tak neberie, minulý piatok sa ma dokonca snažil nahovoriť nech znásilním kamarátku na záchodoch v bare
a podvedená som nikdy nebola.
nope ale viem, že v škôlke som sa vždy bozkávala s niekým iným, haha vtedy rodičia ani nestíhali sledovať, kto je môj aktuálny frajer (a asi ani ja som to nestíhala sledovať, pravdupovediac staré dobré škôlkarské časy :happy:
Nebola som a nikdy by som to nespravila. Nech tu niekto hovorí čo chce, viem aké sú moje zásady, a viem, čo by som nespravila. Ak by som zatúžila po inom, tak to nemá zmysel s tým v prítomnosti... Takže žiadne tolerované podvádzanie. Človek so vštepenými dobrými mravmi by to nikdy nespravil.
bola som neverná..bolo to na začiatku jedného vzťahu...bolo mi to odpustené, no aj tak ma to naďalej zožieralo, že som to (u)robila ...a to som bola vždy proti nevere!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Pravačkou si honcujem a ľavačkou si riť prstujem. Stačí ?
A to platí pre čokoľvek.
kedysi
ale dlhoročného ne, lebo dlhoročného som nikdy nemala
To kde sa pohybuješ že vraždy, znásilnenia a pedofília sú tolerované?
ja osobne ak by som túžila po niekom inom (nemám na mysli niečo vyslovene chvíľkové), brala by som to ako signál, že je na čase môj starý vzťah ukončiť, a to by som teda urobila skôr, ako by k nejakému podvodu došlo.
Nebol som podvedený, i keď niekedy mi popravde behá kadečo po rozume...
a podvedená som nikdy nebola.
teda, bolo to pred dvomi rokmi a rozisli sme sa na pol roka
@jessiqa v tom pripade bez urazky, ale je mi ta luto