seriously dude, jedinec mužskeho pohlavia, kt. ma 15, NIE JE muž nech už je akokoľvek vyspelý a áno je to divné a dobre ti radím zisti či je to fakt také nevinné a len vecou lásky ak oto ais vidíš.
@kakuseibakaism určite nie, je to neprijateľné a som si istý, že to neskôr oľutuješ, pretože ťa skoro na 100% iba použije a keď už nebudeš napĺňať obraz jehofantázie tak ťa odhodí...
Na tvojom mieste s nikým nad 25 aj to už je podľa mňa 5 rokov navyše by som nechodil, nie to ešte niečo viac
A myslím, že on ako 37 ročný by mal chápať všetko čo ej natom zlé.
@kakuseibakaism aj tak je to strašne neperspektívne, navyše by to muselo ybť nenormálne tajomstvo lebo akonáhle by o tom neikto počul hneď byť ťa odsúdili viď vyššie, navyše tá tvoja láska očividne ide po zajačikoch a je to predátor, ak do oho pôjdeš tak skončíš nepekne.
Aj podľa mňa je to hrozný rozdiel. Medzi gaymi je to ale dosť časté, no ja by som to napríklad neprežil. Môj chalan má 24 (ja 19) a medzi nami tiež cítim rozdiely (ale zas nie také aby sme to spolu nevydržali ), myslím si, že taký rozdiel je naozaj ťažké prekonať. Ale to záleží od vás, to musíš vedieť ty, či si budete rozumieť.
@kakuseibakaism a ked už k teme tak..čo ti bijeeee??..dufamze to nemylsis vaazne ved to je nechutne fuj ved to moze byttvoj otec..homosexualitu neodsudzujem..nadji si dakeho do 20 rokov..ale 37??..
a ak si robis tu z nas vsetkych prdel ttak ta zbijem
@kakuseibakaism lebo je to moc aj keby to nebol trener??..ved a on je tiež gej či ako??,,popis mi že jak sa to u teba prejavilo že si zistil že miluješ trenera..čo vlastne trenuje?
Chlapi vo veku 37 sú dosť čudný, oni kvôli práci a celkovo životu zabúdajú na citovú stránku. Ide im o to, aby Ti to tam napchali. (teda, ak je aktívny)... ale je to na tebe
Myslím, že by to nebolo správne ale nie kvôli tomu, že by som mala niečo proti homosexualite, je to však podľa mňa priveľký vekový rozdiel. Takisto si však myslím, že by nebolo správne keby spolu chodili 15 dievča a 37 ročný muž...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
takže asi máš niečo proti homosexuálom
ako ja som strasny yaoi fan, ale toto sa mi v pohode ani trochu nezda..
@purpledrug66 len taaaaaaaaaaaaak
a áno bolo by to úplne v poho....
a nad tým zvyškom sa zamyslím...
Na tvojom mieste s nikým nad 25 aj to už je podľa mňa 5 rokov navyše by som nechodil, nie to ešte niečo viac
A myslím, že on ako 37 ročný by mal chápať všetko čo ej natom zlé.
iba ak by mu ten starý hajzel ponukol - dal na ruku zo 2 litre €...filip
co by powedal pedobear? 15?! too old - -
podla mna je zakladatel troll
ale ak ho máš naozaj rád neoptrebuješ forum aby ti to potvrdilo ... proste aj tak spravíš čo chceš ty ...
@20 mne sa tiež zdá že tam nebol až taký vekový rozdiel ...
skus psychiatriu,nie psychologa,važne.
preboha..naco ti je? TO ZACHVILU ZOMRIE aj tak:/
a ak si robis tu z nas vsetkych prdel ttak ta zbijem
a prečo je to moc, keď je to tréner?
*dirty thoughts* chňó chňó chňó.
...toto sa už ani nedá povedať, že yaoi fan, to už je silná homoromantická degenera.