pomozte mi co mam robit nechapem jej uplne preskocilo stale po mne vyzaduje aby som tancovala pred nou a je to trapne som jej povedala a ona stale ze tanccuuuj a musim lebo minule mi vylepila jednu . vzdy ked som iba ja a ona doma tak musim si dat saty a
je chora ?posli ju do p*ce ..ako pochopil keby ti povedala nech jej ukazes co noveho si sa na tanci naucili,ale tancovat pred nou kazdy den pol hodku..to je chore
ANO JE TO TRAPNE A NEMAM NALADU NA NIC POSLEDNE DNI UZ MINULE SOM JEJ POVEDALA ZE JE CHORA A ONA ZE ESTE RAZ JEJ NA TO NIECO POVIEM TAK MI NEDA ANI KORUNU A NIC MI NEKUPI A S NICIM MI NEPOMOZE ,, TAK CO MAM ROBIT?? ONA SI LAHNE NA GAUC A JA MUSIM PRED NOU SKAKAT A ROZNE POHYBY ROBIT MINULE PRISIEL OTEC DOMOV A JA SOM BOLA V TYCH SATACH A PYTAL SA CO TO ROBIME A MAMA RYCHLO POVEDALA ZE SI ICH IBA SKUSAM A JA SOM NEMOHLA NIC POVEDAT.
VED AJ DNES PRISLA SOM ZO SKOLY A DOMA BOLA IBA MAMA A HNED MA ZAVOLALA ZE SA NUDI A MAM TANCOVAT. KOKOS JEJ HRABE ASI SA ZBLAZNIM.NEDAVNO POVEDALA MOJMU CHALANOVI ZE MA BAVI TANEC A ZE FURT DOMA TANCUJEM ,, JE TO PICA JASNE ZE CHALAN VERI MNE ALE .. ACH
@GOTH111 MYSLIS ZE OTEC MI UVERI VED MAMA MA DOMA VSETKO POD KONTROLOU A MUSIM ROBIT TO CO ONA CHCE KEDZE MA STALE FINANCE ZABEZEPCUJE. KOKOSSS TAKE NERVY MAM
@daniella16 za pokus to stoji a ked to budes stale robit toto tancovanie tak jej len zvysujes jej kontrolu nad tebou, proste sa jej nadobro postav ze NIE a hotovo a povedz to otecovi neverim ze by ty neuveril ked mu to vsetko s kludom povies
kokos to je ako z dakeho psycho hororu....akoze je to uplne nenormalne...akozeneviem ci je vhodne dat sem toto ale ja musim...choj za otcom sak on ta moze tiez zabezpecit financne...abo za dakou babkou
povedz to nejakému známemu (niekomu zodpovednému)...niekomu, komu dôveruješ... toto nesmieš nechať tak... treba sa s tým niekomu zveriť aby ti pomohol nájsť niekoho, kto mamine môže pomôcť...
Tancovať pred mamou?Ja tancujem dobre že nie v tme, aby to vydno nebolo Ale pride mi to čudné...Fakt neviem čo by si mala robiť, možnak pokecať si s mamkou o tom nejak normálne, alebo fakt nevem
Videla a počula som už všeličo, ale toto... Niektorý rodičia majú fakt divné požiadavky. Keby som na tvojom mieste tak by som povedala, že tancovať nebudem a peniaze by som si pýtala od otca keby mi mama prestala dávať.
Pozri, normalne sa jej opytaj ci je normalna, hlavne na nu prisne zakric a daj jej najavo, ze toto je uz privela! Ze to odmietas robit, ze je to cudne a nech sa uvedomi! Povedz to otcovi a nech sa to riesi, lebo to nieje ozaj normalne, o chvilu ta zacne tocit na kameru a povie ti aby si sa zacala vyzliekat ? Potom napis ako si dopadla, mam kamosov v Humennom, dojdu mamke dohovorit nech sa uvedomi, ked sa ti bude vyhrazat neboj sa.
spýtaj sa jej že prečo ocovi povedala že si iba skúšaš šaty..no kto vie čo ti odpovie..ja vime že ti to je mama ale buď na ňu hnusná chvíľku ty...a ak sa bojíš tka aspoň na oddialenie si vodievaj domov kamarátky a nech sú u teba dobre dhlo hádam pred nimi ti dá pokoj...a držím ti palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
VED AJ DNES PRISLA SOM ZO SKOLY A DOMA BOLA IBA MAMA A HNED MA ZAVOLALA ZE SA NUDI A MAM TANCOVAT. KOKOS JEJ HRABE ASI SA ZBLAZNIM.NEDAVNO POVEDALA MOJMU CHALANOVI ZE MA BAVI TANEC A ZE FURT DOMA TANCUJEM ,, JE TO PICA JASNE ZE CHALAN VERI MNE ALE .. ACH