bud sa tak dlho bozkavam, ze sa mu stihne na ulici janka krala postavit dom, alebo kratko a v tom pripade musime pochvalit sikovnu firmu, alebo vykaslat sa na chalana, ktory ma malo penazi a tak si da postavit maly dom.
a chalani rada pre vás, ak vás baba tak priťahuje, že sa vám pri bozkávani nedajbože postaví.. tak račej si ho lepte k stehnu lepiacou páskou, lebo niektoré puťky vás zakopú pod čiernu zem, ak to náhodou zistia
@Endofinfinity to druhé kde si ho majú lepiť? ano ano neboj. ja naozaj nevidím nič zlé, keď sa chlapovi pri tom postaví.. horšie by bolo, keby sa mu nechce postaviť, nie?
@Saker@21 kamo ta animacia je cool Jeden ich tu dava ale tuto som este nevidel. Pekne k teme. Ozaj spica. No a k tejto teme, ja neviem, proste ked sa babenka s chalanom bozkava a nie je to len take bozkavanie o nicom ale plne vasne a tuzby tak je to dost mozne a realne, ze sa to stava. Moze ju to len tesit, ze je jej chalan taky z toho "nadseny" a nechapem ako moze nejaka napisat, ze je uchyl alebo by ju to urazilo. Mozno je este panna alebo nezazila sex, pretoze predohra je o bozkoch a dotykoch. A jej ulohou je vzrusit obe strany a co je vysledkom toho u chalana? Ano to,takze normalna vec! Ok,ale ved neberem jej to, ze by ju to urazilo. Aj take sa najdu a dufam, ze reprezentuje len mensinu. Take poznam, lenze su mnisky Chalani ako napisala @Adaadisallaares zalepte paskou a bude pokoj
fakt nechapem co vas na tom uraza, to ze ste pre toho chalana pritazlive?
podla mna dost nelogicke sak ked sa s nim bozkavate tak ho snad mate aspon trosku radi a to ze sa mu postavi on neovplyvni, aspon to ukazuje ze aj jeho telu sa to paci a ze ho to vzrusuje
ved naco ho ma co bozkavat ked nechce aby sa mu postavil
to je prirodzena reakcia snad.. ved produkuju sa endorfiny a barco .. to je ako keby sa urazi chalan ked dievcina zacne byt po bozkavani chtiva.. nervy moje.. chodte radsej do prirody
jedneho chlapa pozvala zenska na rande,...a tohoto sa bal tak si ho oblepil paskou okolo nohy...prisiel za nou a ona mu otvorila v minisukni topku a cizmami...a predstavte si co sa stalo... KOPOL JU DO HLAVY chudaaak take silne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ale koment od @hajzelbaba ma aspon rozosmial
potom ma to bozkávanie vzrušuje ešte viac
podla mna dost nelogicke sak ked sa s nim bozkavate tak ho snad mate aspon trosku radi a to ze sa mu postavi on neovplyvni, aspon to ukazuje ze aj jeho telu sa to paci a ze ho to vzrusuje
ved naco ho ma co bozkavat ked nechce aby sa mu postavil
to je prirodzena reakcia snad.. ved produkuju sa endorfiny a barco .. to je ako keby sa urazi chalan ked dievcina zacne byt po bozkavani chtiva.. nervy moje.. chodte radsej do prirody