...prosim vas..pomozte mi.. este nikdy som nikoho nemala, ziadneho.. a bojim sa, ze ked to pride, nebudem sa vediet bozkavat... myslim ako francuzaka.. tak ..dievcata pomozte mi, ako to robite ..a chlapci povedzte, ako to mate radi... ci mu mam okolo jazy
Máš to robiť tak, že o tom prestaneš zakladať diskusie, prestaneš sa tým trápiť, rozmýšľať nad tým a keď to príde tak to určite zvládneš a budeš vedieť čo robiť, uvidíš
toto nieje niečo čo by si sa mala učiť a dbať na to ako to robíš. Každý sa to naučil sám, ty tiež sama na to prideš, len nestresuj lebo to bude horšie ako pusa so psom !
Jeb na techniku, nechaj sa unasat situaciou. A jemne hryzkanie do pier je fajn (a ked sa so suhajom trochu otukas, mozes mu zahryznut aj do jazyka, uvidis ako vyzera smrt v ociach, ked to urobis s mierne manickym podtonom )
@gothicpoethic haha to aj aj robim a ked to jedna ex tiez rada robila tak sme chodili domov s rozhryzenymi perami.. kamosi sa ma potom pytali ci som kokoty nefajcil nahodou prilis ale zase ked stretli ju tak ma uznanlivo poklepkavali po pleci s takym tym pohladom D
on to musí prísť samo ...to sa nedá ,že "technika " ..na to nie je podľa mňa žiadna technika ..ja som to tiež nevedela prvé razy ,ale potom som sa zdokonalila nič na tom nie je
no ja ti to radšej nejdem ani hovoriť, lebo ja som sa s tým na prvý krát totálne znemožnila, pripadala som si ako pako! ale aj tak je zbytočné sa tým teraz zaoberať, keď to príde, pôjde to samo a bude všetko ok, ak teda nebudeš slintať jak oné ..
my ked sme boli male, tak sme to skusali na ceresniach,alebo lyzatkach ...ale neboj sa nieje to nic takze .. ,mozno sa stane prvy krat trapas nejaky..ale to sa naucis
No takže. Najprv ho chytíš jednou rukou za hlavu a druhou za chrbát. Prisunieš si ho úplne blízko nech ho celého cítiš! .. Dáš ústa do predu ( nech to nieje oceľový bozk ) a vopcháš mu do úst jazyk,, chvíľu krútiš okolo toho jeho, potom dáš von dnu, von, dnu.. a takto pokračuješ. Prajem veľa šťastia slečno!
ved ono to pride samo ani ja som sa nevedela a si mysliš že som o tom zakadala diskusie?? kdežee musela som sa to naučiť na figurinach pozdravujem marcela!
&missfelicita naozaj to pôjde samo hlavne sa nechaj unášať atmosférou a vzrušením, a nie že budeš rozmýšľať, kde máš dať ruky, a či príiš netlačíš jazykom....proste pri tom nerozmýšľaj...
Pomôžte mi prosím!...moje dievca chce odomna francuzák. lenze mne sa hnusí!...ona ma porosila ze len raz jediny krat!....co mam robit?...sak to je zmiesanie dvoch telesnych tekutin FUJJJ.........Help me
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ad discusio, 100 ludi -> 100 chuti
ale vobec nikoho nepocuvaj.. pojde to. Budes vediet co a ako. Ved sme ludia nie si prva ani posledna.
ved ono to pride samo ani ja som sa nevedela a si mysliš že som o tom zakadala diskusie?? kdežee musela som sa to naučiť na figurinach pozdravujem marcela!