Cus, idem do Brna na zapis a kedze tam budeme spat tak ma zaujima co mame navstivit co sa oplati.Napr nejaka dobra restika, a na vecer by sa oplatilo aj do nejakeho baru ist alebo na diskoteku, aj ked je stvtok a boh vie ci niekde neco bude . Idem tam dne
no, chcel som ti odporučiť sa ísť pozrieť na divadelní svět na off program, aleto ťa asi zaujímať nebude. číslo na ľudí so zeleným sa nedáva cudzím, preboha choď do švandy (v alfa pasáži) alebo do desertu (na roosveltovej) a s tými ľuďmi sa zoznámiš aj sám.
@grietusha diky, par krat sa mi podarilo dostat aj cez net cislo @lawey tak jasne viem mal by som sa ist s kamaratmi prechadzat nejakym starym centrom a obdivovat domy a ich architekturu No skorej sa asi chceme zabavit
vo štvrtok určite niečo bude, v tomto období je nočné Brno vcelku plné ľudí, až som prekvapená.
Jesť môžete ísť do Vegalité, je to taká reštika že tam púšťajú punk, fajčiarska časť je nadradená nefajčiarskej a celkovo také fááájn, ale nemajú tam mäso.
A piť do Naproti, ak páni ľúbia absinthe, psychedelické maľby a stolové hry.
to sú dva moje obľúbené podniky v Brne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@lawey tak jasne viem mal by som sa ist s kamaratmi prechadzat nejakym starym centrom a obdivovat domy a ich architekturu No skorej sa asi chceme zabavit
Jesť môžete ísť do Vegalité, je to taká reštika že tam púšťajú punk, fajčiarska časť je nadradená nefajčiarskej a celkovo také fááájn, ale nemajú tam mäso.
A piť do Naproti, ak páni ľúbia absinthe, psychedelické maľby a stolové hry.
to sú dva moje obľúbené podniky v Brne
jj a naprotíčko jednoznačne odporúčam! tam aj tie drogy zohnáš isto.