A inak veď daj si rôzne formy brušákov, so zdvihnutými nohami napríklad, šikmé a tak.. Alebo také to priťahovanie nôh, neviem ako sa to volá. Skracovačky tuším alebo sklápačky, ležíš na zemi, a zdvíhaš nohy.
no keď chodilo cigánske srdce ci kereho paroma to bolo tak som každý deň cez tú kravinu spravila 200 brušákov... a schudla som možno pol kila ani nie... a ešte nemam toho tuku tak malo aby mi stačilo len spevnenie
ja dávam v poslednom čase na drepy je to dobré na riť a stehná...brucho sa domyslí potom a ešte aj nožnice sú dobré (ležím na chrbte zdvihnem nohy asi tak 10-20 cm nad zem a "strihám") ale veľmi ma to vyčerpáva xDxD
desi som čitala že nato je dobré dať si ráno 2 poháre teplej vody..som myslela že to je blbosť ale zabraloxD...ale tag nezaručujem že to zaberie na každeho tho asi nie...ja len hovorím z vlastnej skusenosti(mojej)xD
@jin15 Ženy sú nežnejšie a majú krajšie brušká Ponechaj nám toto pomenovanie No nebolo by to pekné že "ženské pevné brucho" , "ženské pevné bruško" znie oveľa chutnejšie
@gabbi pocuvj ma pozorne....ak chces z bruska zhodit tuk tak si hlavne uprav stravu a cvic...Brusaky,zhyby s kladkamy brusaky do strán....ak chces brusko spevnit tak to iste ale mozes chodit aj na bodywork,tam ti trenerka ukaze co a jako aj poradi...tu v blave stoji jeden trening 3€....ale nezabudaj ze hlavna je strava....Informacie cerpam z vlastnych skusenosti a od stryka(byvali kulturista) a od jednej zeny(strykovej frajerky) ktora vlastni klub pre zeny (spinning,bodywork,pilates a tak dalej)....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja dávam v poslednom čase na drepy je to dobré na riť a stehná...brucho sa domyslí potom a ešte aj nožnice sú dobré (ležím na chrbte zdvihnem nohy asi tak 10-20 cm nad zem a "strihám") ale veľmi ma to vyčerpáva xDxD
@lawey Že ťa to skorej vyčerpáva by malo svedčiť o vyššej efektivite cviku, nie?
@aaangelinna to vážne? ale ako raňajky alebo proste rano vstanem vypijem dva pohare teplej vody a snuchnem? a kolko si schudla?
pekne brušákuj.
ale napr. aj jóga je super. neschudneš po nej 10 kíl, ale je to zaberák, a spevní to, čo treba
jo a inak ja som sa k behaniu ešte neodhodlala, ale od dôveryhodného zdroja viem, že behanie ti brucho perfektne vyformuje!
Veru veru Box je na to najlepší tam sa odreaguješ a spotíš jak (nechcem sa vyjadrovať) a je to náhodou zábavné a pomáha
A samozrejme behanie aj keď sa to nikomu nechce ale tak potom budeš mať kondíciu a keď ťa bude naháňať nejaký vlk v lese tak mu stihneš utiecť