Ked pridete na birdz neprihlaseny tak hore je podla mna dost brutalny obrazok na ktorom baba ide jebnut stolickou toho chalana po hlave co si o tom myslite ?
@anzu aj ja som sem chcel dat ten tvoj obrazok, len mi dlhsie trvalo kym som ho nasiel (a samozrejme som ta chcel pod nim aj zatagovat, ze je to tvoja praca)
@ejay tak to ti pekne ďakujem! ono to vyznelo ako keby som ani ženou nebola.. to si vážne myslíš, že všetky ženy sú urážlivé fifleny, ktoré poznáš z amerických filmov, ktoré naozaj všetko zveličujú?
@nathalicatko nie az takto nie ale urazlive su a vsetky si myslia ze maju pravdu bez rozdielu, bud len v hlave a niektore aj davaju nahlas najavo ... a maju pravdu aj ked ju nemaju takto to naozaj je hh
@ejay tak teraz oficiálne nesúhlasím...ja si napríklad chybu priznám, ak ju spravím...a nevadí mi, že sa budem musieť priznať chlapovi...skôr to býva naopak...chlapi budú donekonečna trvať na svojom, aj keď si uvedomia, že sa mýlia..ale pre ten pocit zachovania "mužnosti" si to nepriznajú...a to je chyba...
a áno...sú ženské, ktoré sa vedia pretvarovať lepšie ako mačky, ale zase nás všetky netreba hádzať do jedného vreca....
a ten kto sa uráža, priznáva omyl/rezignáciu, nemyslíš?
mňa tu pobavilo mnoho vecí hlavne tie vtipné "vysvetlivky" napr. položím myšku na tu hviezdičku (čo je vedla TS-iek a priatelov) a ukáže sa mi že "nie su tu žiadne tieto oné, čo tu majú byť" mohlo by byť aj viac takýchto srandičiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
BIRDZ vam to na tom obrázu predviedol
len sa nebojte, chlapi...ženy vám neublížia, kým ich nehladíte ako kone...
na prvy pohlad to vyzera ako feministicka stranka
a áno...sú ženské, ktoré sa vedia pretvarovať lepšie ako mačky, ale zase nás všetky netreba hádzať do jedného vreca....
a ten kto sa uráža, priznáva omyl/rezignáciu, nemyslíš?
(tak!lebo mam pravdu.vsak ako inak,ked som zena,ze?
no páči sa mi to, bola to, samozrejme, prvá vec, ktorú som si tu všimol.