Kamaráti! Kde sme dlho nestretkovali? No kde? Kto podľa nadpisu Košice háda, ten dobre háda!
Pozývam vás všetkých na stretnutie do Košíc dňa 12.5.2012 (sobota) o 17.00 pred Dargovom. Rada by som vidieť hlavne nové tváre, ktoré ešte nepoznám, a sa
@ladyfox neviem, kde v pekle mám diár, takže vlastne neviem, či ja môžem v ten deň ale ďalší víkend mám školu celý týždeň až do soboty a potom mi začína skúškové, takže neskôr nemôžem. Dáme potom také súkromné, až budeme obe normálne v KE, alebo hoc aj veľké ešte jedno
heatrow a spol by prišiel rád ale heatrow si momentálne v máji ani júni nemôže dovoliť vypadnúť z miesta činu ... skúšky , zváračák a iné dôležité veci okolo školy ale @mm47 , @turgon by sa na to možno dali tak smeruj tam a užite si ... ja som ti sľúbil že sa vidíme v lete a to dodržím
@ouch busy predsa chodia. Aj večer. Prinajhoršom môžeš spať u mňa
A robila by si tam s nami presto to isté, čo tam s nami robia všetci, bavila sa.
@ladyfox KUKU!!! sa neonač! lebo prídem hneď po stretku do Nitry a budem ťa obťažovať až do skúšok, a potom ich nakoniec nespravíš! Takže čit. Prídeš dom a spravíme si ďalšie stretko
@stahli nezáleží na ostatných, ale na tebe. veľa z nás bolo cudzích na prvom stretku, ani ja som nikoho nepoznala a nebola som jediná. a vôbec to nebol problém, ale ak je niekto nekomunikatívny, tak sa s ním nedá naozaj o ničom baviť.
@ouch ježiiiin, ale veď sa neondej! prečo, mi povedz jeden jediný dôvod prečo by si mala kaziť zábavu.
zober si marleymt, kazí niekde zábavu? Zober si lesush, kazí niekde zábavu! nie! tak nebudeš ani ty. toto vôbec nie je o tom koľko má kto rokov. A pekne prídeš bez výhovoriek, lebo košice tak ďaleko niesú a ak nechce manka aby si chodila busom večer, tak zostaneš u mňa a pokojne môže volať mne, i hovädovi , i komu jej napadne, že si ok
ibažeby pre teba platila tá prvá veta, že nechceš prísť, tak si hľadáš výhovorky
@stahli tieto stretká sú o tom, aby sa ľudia zoznámili a trochu spoznali. Keď si prišiel prvý deň do školy, tak si tiež nepoznal nikoho a chceš mi povedať, že sa so spolužiakmi dodnes nemáš o čom baviť?
@carrie robila som už nejedno stretko, a toto sa nám nikde nestalo. Okrem Bratislavy, lebo som tam nič nepoznala, ale aj tam sme rýchlo našli náhradný plán.
A čo sa Košíc týka, príde mi to, čo opisuješ až smiešne, pretože my, čo sme domáci poznáme kopec dobrých podnikov a je to najozaj najlepšie zladiť podľa toho, aká spoločnosť sa zíde.
Tak milánci, oficiálne som sa práve dozvedela, že daný víkend musím byť v ČR. Ale nič nebráni tomu, aby ste sa stretli a zabavili a ospravedlňujem sa za seba, bohužiaľ som nevedela, že mi to takto nepekne výjde
@carrie moje stretko v BB (ak odmyslím fakt, že v daný deň prišla kalamita a boli sme traja) bolo, že presne vieme kam chceme ísť, ale nevieme presne kde to je
ale ja už mám fakt pár stretiek za sebou, a viem ako sa vyhnúť istým situáciám
aj keď toto stretko mi práve padlo, čo ma strašne štve.... ale tak zvyšok sa možno stretne a bude to ok i bezo mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a špeciálne pozvanie mám pre @heatrow @mm47 a spol
nuž, ide o to, že si trafila, že akurát 12.5 som v KE, lenže v nemocnici :/
@ladyfox ja už potom budem vkuse v ČR minimálne do konca mája. (a dúfam, že aspoň ten víkend som ešte doma. sakra, mala som zobrať diár z domu.
Tak pár dní asi...
ale však to je v pohode, raz môže byť stretko aj bezo mňa.
@ouch prečo?
A kde by som asi spala?
A vôbec, ani neviem, čo by som tam s vami robila
heatrow a spol by prišiel rád ale heatrow si momentálne v máji ani júni nemôže dovoliť vypadnúť z miesta činu ... skúšky , zváračák a iné dôležité veci okolo školy ale @mm47 , @turgon by sa na to možno dali tak smeruj tam a užite si ... ja som ti sľúbil že sa vidíme v lete a to dodržím
A robila by si tam s nami presto to isté, čo tam s nami robia všetci, bavila sa.
@ladyfox KUKU!!! sa neonač! lebo prídem hneď po stretku do Nitry a budem ťa obťažovať až do skúšok, a potom ich nakoniec nespravíš! Takže čit. Prídeš dom a spravíme si ďalšie stretko
@heatrow ok, tak teda v lete
@smajdalf no keď sa mi stratil diár
Ale ak bude moznost, tak urcite pridem
@ouch ved ti hovorim! Priiid Potom v lete skucime k tebe do Roznavy
A ešte pár rokov budú chodiť na takéto vzdialenosti bezo mňa ")
Nuž, ale už len keď sa pozriem, koho si zavináčovala, tak si myslím, že by som vám tam kazila srandu.
Samí 17 - 23 roční. To si tam seba predstaviť neviem
@luthien '↑
My so @soraya fakt nemame problem prist aj za tebou. Ze, @soraya ??
zober si marleymt, kazí niekde zábavu? Zober si lesush, kazí niekde zábavu! nie! tak nebudeš ani ty. toto vôbec nie je o tom koľko má kto rokov. A pekne prídeš bez výhovoriek, lebo košice tak ďaleko niesú a ak nechce manka aby si chodila busom večer, tak zostaneš u mňa a pokojne môže volať mne, i hovädovi , i komu jej napadne, že si ok
ibažeby pre teba platila tá prvá veta, že nechceš prísť, tak si hľadáš výhovorky
@stahli tieto stretká sú o tom, aby sa ľudia zoznámili a trochu spoznali. Keď si prišiel prvý deň do školy, tak si tiež nepoznal nikoho a chceš mi povedať, že sa so spolužiakmi dodnes nemáš o čom baviť?
@seth7 môžeš, čoby nie
@hegi450 @narazuvzdornaa tešíím
@turgon ty nesi tagnutý, lebo si natoľko inteligentný, že si to vieš nájsť aj sám ale som rada, že prídeš s @heatrow -om
@magick55 chcenie je dobrý začiatok (
@mrmaxwell teraz to organizuje soraya, tak sa to riadi podľa nej
ešte mi prišiel na um @tobje (
to rada počuje...(
@arcadefire
ale teraz vážne...ideš do talianska?
pretože ako to vždy býva na stretkách (akýchkoľvek)... zídu sa všetci účastníci a ďalšie dve hodiny sa stojí a vymýšľa sa kam sa vôbec pôjde..
preto myslím žeby bol fajn plán kam sa pôjde..
ale nemyslím že teraz tu napísať ten plán
A čo sa Košíc týka, príde mi to, čo opisuješ až smiešne, pretože my, čo sme domáci poznáme kopec dobrých podnikov a je to najozaj najlepšie zladiť podľa toho, aká spoločnosť sa zíde.
Tak milánci, oficiálne som sa práve dozvedela, že daný víkend musím byť v ČR. Ale nič nebráni tomu, aby ste sa stretli a zabavili a ospravedlňujem sa za seba, bohužiaľ som nevedela, že mi to takto nepekne výjde
tak ako ja len vravím, bo viem že v BB čo bolo stretko tak dopadlo tak že sa dlho dohadovali kam sa vôbec pôjde
nevravím v zlom
ale ja už mám fakt pár stretiek za sebou, a viem ako sa vyhnúť istým situáciám
aj keď toto stretko mi práve padlo, čo ma strašne štve.... ale tak zvyšok sa možno stretne a bude to ok i bezo mňa