Tak čo, milánci, skúsime dohodnúť nový termín na žilinské stretko? Vyhovovalo by niekomu 25.2.2012? Sobota, niekedy v poobedňajších až večerných hodinách....
@ladyfox nechcela som prísť k tebe v piatok? ja nepamätám. ale ja neviem, to bol len návrh, uvidím, čo povedia ostatní, ak vôbec niečo povedia.... ale nejak to vymyslíme, určite za tebou dôjdem
@angel... tie bolo fakt vtipné , namiesto smiatia skus prispiet k debate a daj najavo svoj nazor kedy to stretko chces a nie si tu robit prcu zo stretka
@turgon sorry ja si z toho nerobím srandu ale mne je jedno kedy to bude ja mám (zatiaľ) všetky tie víkendy voľné... takže to by sa najskôr ostatní museli zhodnúť na dátume
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
moja pekná Kuku, už je rozhodnuté, sťahujem sa do Prahy....
po zvážení všetkých za a proti som sa rozhodol presťahovať do Česka aj so svojim priateľom Máriom....
ak to pôjde všetko dobré v piatok budeme už v našom novom dome ....
to však neznamená, že sa stratím aj z birdzu, budem tu aj naďalej ako budem len môcť a tešiť sa spoločne s vami všetkými zo života ......filipk
btw, @bryndzula , si sa riadne prezradilo, ze zajko je tvoj fejk to oslovenie tam na zaciatku prispevku
ale raz si ťa najdem a ťa vybozkávam na riťku, hyhyhyhyhyhy.
a @bryndzula ťa asi tiež, ale niečim ovali ale po hlave
filip
teoreticky by sa to dalo, len neviem či mi do toho niečo nevlezie, zatiaľ nemám nič