Všimla som si že je tu pár neprehliadnuteľných ľudí ktorý už boli mediálne známy z rôznych relácií a aj na Birdz-e sú dosť populárny Napr. Limej, Kittyboo, YoshtiXiang... Kto je tu okrem vymenovaných ešte takto slávny o kom neviem ?
@kittyboo ma taku zaujmovu FB skupinu "Podme si citat", aj robil citacky, ale nas tam bolo tak do 20 ... inak moderuje na literarnych akciach, ale nema ziadny youtube kanal, (ale raz v ramci kanalu jednej dievky "Inferno na polici" - inak o literature velmi dobre, odporucam - tak mali citacku spolu tam)
ja som bol v STV ten rok 1997... som bol medialne uznavana celebrita aj v crn crn, ela-hop, majsterN a podobne.. a pred rokom som bol v markize - v hlavnych spravach aj v telerane, lebo ma odrbkali o 500eur kvoli iphonu D
rad by som si spomenul na niekoho, komu sa podarilo nieco naozaj uctyhodne a zmysluplne, ale bud tu naozaj prevladaju tie martinky z turca alebo to ti spravni o sebe nedavaju vediet :ehm:
hral som v sudnej sieni, v burlivom vine, v panelaku a v medzi nami, bol som v smotanke (2x) a od buduceho mesiaca idem moderovat na markize, cize...:?:
ja sa pokladám za celebritu, lebo keď som sedela na Pohode pri stole so známou novinárkou /skrze to, že sa furt o nej píše, lebo sa s ňou furt súdi Harabin a Fico /, tak prišla za mnou slečna a povedala mi, že ma spoznala a je mojou veľkou fanynkou! (a tú novinárku si nevšimla, o to ide) tak! (ak si to prečíta, tak jej ďakujem týmto ešte raz. a aj ten Zuzke, čo ma spoznala na Pohode rok predtým a tiež mi veľmi pekne vyznala svoje fanúšikovanie a obdiv )
Kitty je sympoška a toho chlapíka z youtube nepoznám no a ešte je tam ten exot ten tretí. Pýtam sa, potrebuje B ešte viac hviezd? Bude treba dokupovať zbytočne väčši server alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Inak ten limej je kto? o kittyboo viem že písala raz že dakde bola v maniačkach či kde a yoshtiho som videl v X Factore ale o Limej neviem
Ale to bolo bars dávno pred Birdzom.
TAK!
Nakoniec, všetci sme hviezdy.