Zdravim. Najprv sa chcem ospravedlnit za nevystizny nadpis. Ale k teme.
V poslednom case (asi rok) ste si mhli vsimnut nadmerny vyskyt diskusii typu (sorry za vulgarizmus) "priatel sa do mna urobil, mozem byt tehotna?", "robili sme to cez nohavice,
Prečo by mali mať vlastnú kategóriu? Mali by sa skôr rovno rušiť. Viem, že sa to niektorým páčiť nemusí, ale keď niečo konajú nezodpovedne, nech nesú následky. Ja totiž nemám náladu ani len vidieť diskusie o tom, či je nejaká 13 zas tehotná alebo podobné...
Uplne by stačilo keby sa tu o tom admini trošku viac starali a pri každej diskusii by pribudlo tlačítko "nahlásiť túto diskusiu" , keby tú diskusiu nahlásilo povedzme 10-20 ľudú, admin by bol povinný diskusiu zmazať...
@noen nechcel som to tak priamo napisat ..ale zase, niekto to ma take rad...ako napr @narazuvzdornaa , cize pri vycleneni kategorii by ini uzivatelia neboli ukarateni....
@pernik ...asi tak, hoci je pravda, ze je nas tu omnoho viac, ako pred rokom-dvoma...ale aspon o tieto okate temy by mohlo byt postarane....ved si pamtam etse dobu, ked som trosku zle umiestnil diskusiu a hned bola premiestnena....a teraz kade tade temy poprehadzovane..ale nech budu..len tieto blbe filtrovat
@dad0 ono úprimne keď si uvedomíš, že celý internet je viac a viac masovejší, tak vlastne celý internet, 99% stránok je stále na nižšej obsahovej úrovni ako dakedy... je to preto, že chodí na net viac ľudí, nie len vedci ako v 80-tich rokoch, IT geekovia ako v 90-tich rokoch, vysokoškoláci a ľudia v lepšie zarábajúcich profesiach, ako na začiatku tohto storočia, teraz na konci prvej dekády je internet čisto masové médium, a myslím, že 99% stránok nefunguje tak inteligentne a kvalitne ako pred 4-5 rokmi, či pred 8-9 rokmi.
momentálne sa modernizuje jadro systému BIRDZ, aby birdz fungoval oveľa rýchlejšie a spoľahlivejšie (a myslím, že ste si všimli, že posledné týždne sa rýchlosť dosť výrazne zlepšuje, a momenty, keď to ide pomaly sú menej časté ako pred pár mesiacmi, zároveň sa modernizujú funkcie, myslím a jednou z nich majú byť aj hodnotenia kvality, mnohé budú možno automatizované, že živý admin to bude len usmerňovať).
zároveň chystáme toto leto oživenie Love&Sex poradne, čím sa trochu očistí fórum od fejkov, a presunie sa tématika lásky a sexu do rubriky špeciálne na to určenej, kde by moderátori mali aj obsahovo usmerňovať túto diskusiu.
@mm47 čuduj sa svetu, ale áno, ľudí baví registrovať sa ako fejk
@noen ak by sme zrušili také rubriky, tak by to ľudia písali do iných rubrík... to by problém neriešilo... ak presunieme lásku a sex do špeciálnej poradne... tak tým pádom to bude oddelenejšie a ľudia si budú môcť vybrať či chcú kukať len normálne fóra, alebo aj lásko-sexové...
@pernik takáto automatizovaná funkcia pribudne možno tento alebo budúci týždeň, ešte nevieme presne aké kritéria tam budú, ale bude to automatizované.
@tomas To by som uvítal, no zas si myslím, že by to nemalo byť kompletne automatizované a mal by na to aj niekto dohliadať, aby sa zas nemazali všetko témy.
Idiotov, ktorí zo srandy nahlásia diskusiu sa určite veľa nájde aj tu...
@tomas ono ja si to uvedomujem, ze to nie je mozne drzat v takom istom stave ako v yxz roku, taktiez vidno stale nove a nove vylepsenia, co je super.....ale taktiez si myslim, ze tento moj navrh, propripade nejaky kompromis by sa dal uskutocnit. A podla mna by to foru, resp birdzu pomohlo.
@dad0 myslím, že ten tvoj plán nepočíta s debilnosťou tích ľudí, pretože ako by si ich donútil aby to ukladali do tej kategórie _? ... a admin nemoze na fore stale cihat na nejaku z tych tem ab yju supol do tej kategorie....
@3mm ...jeden admin nie, viacej ano....ako hovorim, ked nas tu bolo menej bolo stale upratovane forum.....cize kedze je nas tu viacej, je potreba viacej adminov, resp jedneho-dvoch co budu mat toto nastarost a nic ine (tieto blbe temy odosielat do tej onej kategorie)..... a nechcem byt neuctivy voci adminom, ale tak urcite aj toto patri pod ich pravomoci a "povinnosti", nemaju hodnost admina len tak zo srandy, aspon by nemali mat ...aspon ja to tak chapem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kurva kto vam uz nneni fake
Ale tie deti co sa pytaju na tehotenstvo aj mna seru
@pernik ...asi tak, hoci je pravda, ze je nas tu omnoho viac, ako pred rokom-dvoma...ale aspon o tieto okate temy by mohlo byt postarane....ved si pamtam etse dobu, ked som trosku zle umiestnil diskusiu a hned bola premiestnena....a teraz kade tade temy poprehadzovane..ale nech budu..len tieto blbe filtrovat
momentálne sa modernizuje jadro systému BIRDZ, aby birdz fungoval oveľa rýchlejšie a spoľahlivejšie (a myslím, že ste si všimli, že posledné týždne sa rýchlosť dosť výrazne zlepšuje, a momenty, keď to ide pomaly sú menej časté ako pred pár mesiacmi, zároveň sa modernizujú funkcie, myslím a jednou z nich majú byť aj hodnotenia kvality, mnohé budú možno automatizované, že živý admin to bude len usmerňovať).
zároveň chystáme toto leto oživenie Love&Sex poradne, čím sa trochu očistí fórum od fejkov, a presunie sa tématika lásky a sexu do rubriky špeciálne na to určenej, kde by moderátori mali aj obsahovo usmerňovať túto diskusiu.
@noen ak by sme zrušili také rubriky, tak by to ľudia písali do iných rubrík... to by problém neriešilo... ak presunieme lásku a sex do špeciálnej poradne... tak tým pádom to bude oddelenejšie a ľudia si budú môcť vybrať či chcú kukať len normálne fóra, alebo aj lásko-sexové...
@pernik takáto automatizovaná funkcia pribudne možno tento alebo budúci týždeň, ešte nevieme presne aké kritéria tam budú, ale bude to automatizované.
Ja nesom Fake ale ani mne sa nechce pisat uz len prve pismeno pri prihlasovani
Idiotov, ktorí zo srandy nahlásia diskusiu sa určite veľa nájde aj tu...
život aky si len spomenieš,
je to na adminoch, aby to sledovali a neprijatelne nemorálne temy a fora vymazali, veľmi jednodúché!
žiadne hlasovania - admini nech používaju obyčajný sedliacky rozum