tak ja som si na ryšavé dávala najprv bordovú a to mi chytilo tak na hnedo-tmavočervenú a keď som si dala medenú tak som to mala miestami brutálne oranžové , niekde červené a potom aj svoju farbu -.-" ale to závisí od toho, aké máš svoje vlasy ...
Henna brutálne ničí vlasy, radšej by som si dala nejaký šampón. Ja som mala normálnu farbu myslim že palletku, ale chytilo mi to divne :/ pri korienkoch totálne červené a na koncoch už to bola skor taká bordová.
@lexiblack používa najmä Lush Caca Rouge,ale tú vieš získať len z čr, lebo na Slovensku sa nepredáva..ale používala aj z prodejbylin.sk či nejak tak..ale aj nejaké červené z hennayvette.sk ... natrepe tam sladkú papriku a škoricu a chilluje si pol dňa s igelitom na hlave,ale má peknú farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
totiž, ono je to stále henna, tá istá rastlinka, len tam je pridaných pár iných látok/rastliniek, ktoré trocha ovplyvnia výslednú farbu
ja som mala dlho červené vlasy, ale hennou mi to chytilo veľmi biedne :/
ale dala som tam zle ingrediencie, tento vikend farbim zas tak uvidim ako sa to chyti