Dnes ráno som si všimla, že môj psík má z vonkajšej strany uška ako keby vyrážky, sú úplné červené , ktoré ho škrabú, všimla som si že to už má aj na brušku. V piatok 15.07.2011 bol ostrihaný, v jednom nemenovanom salóne, ihneď ako sme prišli domov tak so
vošiel do toho potôčika pri Aničke? môže to byť aj zo špinavej vody, keďže tam to čisté nieje ! a z toho môže mať aj problémy s črevami, ak sa tej vody napil...ale zájdi s ním k veterinárovi dá ti špeciálny šampón proti vyrážkam a aj niečo na tie črevá s naším psom bolo to isté a mal to presne zo špinavej vody
uf, na na tú prvú časť otázky, mohol by to byť ekzém alebo alergická reakcia.
ale to čo si napísala dalej, nezdá sa mi byť veľmi pravdepodobné, žeby mal zároveň epileptický záchvat, problémy s trávením a aj tie reakcie na koži a išlo by len o to, že sú to samostatné problémy a nesúviseli by spolu.
ja by som radšej zašla k veterinárovi, ak mu nič nezistí, budeš mať pokoj a ak áno, tak možno že mu len niečo dá a bude ok.
nechcem ťa vystrašiť, to že pije vodu a chce žrať je dobré znamenie, ak by išlo o veľmi vážny stav, mal by aj s tým problémy.
ale podľa mňa radšej ísť k veterinárovi hned ako niečo podceniť, lebo potom bude aj liečba ťažšia a dlhšia.
zajtra je pondelok, buď ísť k veterinárovi, alebo na začiatok aspoň absolvovať telefonát. nie je normálne, že sa niečo naraz stane s viacerými orgánmi. ale ak je veselý a chce jesť a piť, tak to nebude také akútne, aby ste nemohli spať.
No, tak to máš pravdu, že na Aničke ten potôčik nie je vôbec čistý !!!
Neviem či sa napil vody, nakoľko som osobne s ním na Aničke nebola, bol s ním môj brat. A on sa nejako rapídne k tomu nevyjadril.
Uvidím ako s ním bude zajtra a ak sa stav nezlepší, zájdem ku veterinárovi.
d170 a anzu
Nie je to až také akútne, nakoľko príma stravu a aj vodu, s tým nie je žiaden problém, a teraz aj spinká. Nejako sa nebudí na to že sa cíti nejako zle. Ale ak sa stav zhorší, tak zájdem s ním zajtra ku veterinárovi. Už som kontaktovala veterinára, ale on mi povedal len toľko že ho mám v noci sledovať a ak by sa niečo akútne prihodilo mám za ním dôjsť, nie som spokojná s jeho názorom, ale predsa je to vysoko-školovaný človek tak mal by o tom niečo vedieť viac ako ja.
Včera som volala dr. veterinárovi, on mi povedal že mám čakať že to nie je až také akútne.
Dneska sa má lepšie. Ten záchvat už nemal, našťastie Len má hnačky, tie ekzémy má ešte stále aj na pravom ušku a aj na brušku. Myslím si že to nie je ekzém, ale skôr preto lebo v piatok 15.07.2011, bol ostrihaný v salóne, a je dosť na krátko, kedže vonku sú dosť veľké horúčavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale to čo si napísala dalej, nezdá sa mi byť veľmi pravdepodobné, žeby mal zároveň epileptický záchvat, problémy s trávením a aj tie reakcie na koži a išlo by len o to, že sú to samostatné problémy a nesúviseli by spolu.
ja by som radšej zašla k veterinárovi, ak mu nič nezistí, budeš mať pokoj a ak áno, tak možno že mu len niečo dá a bude ok.
nechcem ťa vystrašiť, to že pije vodu a chce žrať je dobré znamenie, ak by išlo o veľmi vážny stav, mal by aj s tým problémy.
ale podľa mňa radšej ísť k veterinárovi hned ako niečo podceniť, lebo potom bude aj liečba ťažšia a dlhšia.
No, tak to máš pravdu, že na Aničke ten potôčik nie je vôbec čistý !!!
Neviem či sa napil vody, nakoľko som osobne s ním na Aničke nebola, bol s ním môj brat. A on sa nejako rapídne k tomu nevyjadril.
Uvidím ako s ním bude zajtra a ak sa stav nezlepší, zájdem ku veterinárovi.
d170 a anzu
Nie je to až také akútne, nakoľko príma stravu a aj vodu, s tým nie je žiaden problém, a teraz aj spinká. Nejako sa nebudí na to že sa cíti nejako zle. Ale ak sa stav zhorší, tak zájdem s ním zajtra ku veterinárovi. Už som kontaktovala veterinára, ale on mi povedal len toľko že ho mám v noci sledovať a ak by sa niečo akútne prihodilo mám za ním dôjsť, nie som spokojná s jeho názorom, ale predsa je to vysoko-školovaný človek tak mal by o tom niečo vedieť viac ako ja.
Tak možno ste sa dosť spálili na slniečku Potrebujete na to fajné mlieko, poprípade jogurt, a budete spinkať celú noc.
Poprosím Vás, nabudúce takéto hlúpe názory nedávajte !!! Nestojím o takéto názory.
Nie, nezmenila som mu vôbec granule, stále papá Royal Canin.
Dneska sa má lepšie. Ten záchvat už nemal, našťastie Len má hnačky, tie ekzémy má ešte stále aj na pravom ušku a aj na brušku. Myslím si že to nie je ekzém, ale skôr preto lebo v piatok 15.07.2011, bol ostrihaný v salóne, a je dosť na krátko, kedže vonku sú dosť veľké horúčavy.