Ze neviem, ci to bolo kvoli homofobii, alebo niekomu jeblo, ze aha, vela ludi, idem vrazdit
A ked vidim neustale spravy o strelbach a bombach v civilnych priestoroch v krajinach, kde nie je vojna, som rada, ze zijem na zasratom Slovensku, kde sa jebnute hlavy zatial realizuju pastami, nozmi a fb strankami.
nie je isté že to bolo kvôli homofóbii (no nie je to ani vylúčené), avšak tak či tak je to veľká tragédia... človek čo zabije takto naraz 50 ľudí nebude mať v hlave všetko ok...
Ale i tak, to že niekoho hnevá homofóbia predsa neznamená, že kašle na rasizmus či xenofóbiu, neznamená to ani že to schvaľuje, takže tvoja reakcia mi stále nepríde k veci
Tiež si nemyslim že to bolo kvoli homofobii. Šak striela sa aj na koncertoch, v metrách, všade proste. Každopadne je mi čim dalej viac smutno a čim dalej viac sa bojim vyjst von.
@foxylady ked niekto vrazdil v gayklube a a volal sa Omar Mateen vyznaval Islam tak preco ine by to asi robil ked nie koli homofobii? Uz si videla moslima ktory by bol tolerantny k homosexualom?
Inak ja si myslim ze vacsina homofobov su sami buzeranti. Heterosexualovi bukvicaci nevadia aspon mu nelezu do kapusty.
Len či to skôr ako homofóbia nebola
jedna nenávistná ideológia skrývajúca
sa za náboženstvo, pomerne úspešne
sa rozliezajúca po celej Európe.
Zatiaľ ich je pomerne nízke percento, ale
oni sa veľmi rýchlo a úspešne prerodia až
k demokratickej väčšine.
Teply su dobry na umenie a šaty a balet ale táto správa zlepšila náladu nielen mne,
Bohužial ked k nám dorazí vo väčšom počte ako doteraz to "kultúrne obohatenie" z islamských krajov tak bude aj tu -- vela radosti -- jednoducho ich vôbec netolerujú a myslím si že v SR bude o pár rokov velmi veselo ak niečo nestane
ja si hlavne myslim, ze je riadny trapas, ked sa toto stane v usa a zvlast ked to urobi clovek, ktoreho uz pred tym vysetrovala fbi (teda ak som sa dobre docital). tie extremne zasahy do sukromia "kvoli bezpecnosti" v takomto svetle vyzeraju ako mimoriadne napicu strategia.
Že buzeranti s toho budú viniť zase tých nesprávných ľudí. Bielochov s tradičnými hodnotami. Mali by sa tomu masakru poďakovať tým multikulti sektárom oni by ich dávali do hromady s ešte horšími homofóbmi ako sú kresťania, s moslimami. Ale budiš keď raz je buzeranant sprosty neni mu pomoci. Nech si viní bielých heterosexuálov s hodnotami tradičnej rodiny zajtra buzíkov môže byť postrieľaných aj 100 alebo 150... Veď Moslimáci ich vraždia a prenasledujú a vy všetci tu idete naháňať za to bielých národniarov do piče.. Sa nečudujte potom že vás väčšina spoločnosti má za jebnutých kokotov.
@narazuvzdornaa@3 jasné že to bolo kôli homofóbii. Či tu snaď ešte dáky vypatlanec pochybuje o tom že Islám je nenávistná ideológia a do nej sa zaraďuje aj homofóbia?
@foxylady A keby strieľal kresťan alebo národniar tak už to budeš brať automaticky že to bolo kvôli homofóbii? Už konečne pochopte že moslimáci sú homofóbni extrémisti.
@patrixo Harman je oproti tým americkým prestrelkám ojedineli prípad. A aj to môžem zase prvý raz pochváliť americký systém že keď sa začne niekde strieľať ľudia sa tam automaticky ozbrojujú. U nás to je úplne naopak. Niekto strieľa s nelegálne držanou zbraňou naši poslanci mimoreality obmedzia ľudí čo si môžu zaobstarať zbraň legálne..
@narazuvzdornaa Ale o páchateľovi to bolo už dávno jasné. Veď sa hrdo hlásil k príslušnosti k IS. To len také denníky ako je denník N alebo SME zahmlievajú motívy páchateľa. Zrejme v zúfalej snahe nanúknuť ľudskej mase že moslimovia skôr homofilovia než homofóby.
@narazuvzdornaa Jasné. Ja som sa dozvedel o tomto útoku až na druhý deň a šiestý zmysel my ako si hovoril že to bol moslim. A predsa že to bol moslim. Vážne by ma teraz zaujímalo či Kaščák s Repkom plánujú po tomto všetkom ešte na minaret ktorý má stáť na bažant pohode aj dúhovú vlajku aby dožrali ešte viac psychopatov. Začínam priznávať čo jediné je pozitívne na tom liberálnom marazme a mutlikulturalizme. To že sa všetký skupiny ktoré sa snažia aktivisti integrovať jednu k druhej sa navzájom zabíjajú...
Pravda, @rocafella co ak strielal buzerant? Ale nechajme to radsej tak, biely europsky heterosexual je v dnesej dobe vo velmi zlej pozicii.
(Slniecka, anti sak vies ktori a podobne zapredane, nafetovane slnieckom oziarene a inak postihnute individua. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A ked vidim neustale spravy o strelbach a bombach v civilnych priestoroch v krajinach, kde nie je vojna, som rada, ze zijem na zasratom Slovensku, kde sa jebnute hlavy zatial realizuju pastami, nozmi a fb strankami.
Čo ak to strieľal homosexuál ?
Ale i tak, to že niekoho hnevá homofóbia predsa neznamená, že kašle na rasizmus či xenofóbiu, neznamená to ani že to schvaľuje, takže tvoja reakcia mi stále nepríde k veci
Inak ja si myslim ze vacsina homofobov su sami buzeranti. Heterosexualovi bukvicaci nevadia aspon mu nelezu do kapusty.
jedna nenávistná ideológia skrývajúca
sa za náboženstvo, pomerne úspešne
sa rozliezajúca po celej Európe.
Zatiaľ ich je pomerne nízke percento, ale
oni sa veľmi rýchlo a úspešne prerodia až
k demokratickej väčšine.
Bohužial ked k nám dorazí vo väčšom počte ako doteraz to "kultúrne obohatenie" z islamských krajov tak bude aj tu -- vela radosti -- jednoducho ich vôbec netolerujú a myslím si že v SR bude o pár rokov velmi veselo ak niečo nestane
Pisala som to pred niekolkymi dnami, kedy o pachatelovi nebolo nic zname.
V den a cas, kedy som pisala komentar, som nemala precitany ziadny clanok o pachatelovi.
Je ti lepsie?
(Slniecka, anti sak vies ktori a podobne zapredane, nafetovane slnieckom oziarene a inak postihnute individua. )