skype preto ze ide aj na linuxe..a vidim aj toho skym sa rozpravam popripade pisem... ale moc nevyuzivam kedze viacero ludi ma icq.. cize potom pouzivam qip..oba tieto softy mam aj v mobile
Jabber. Lebo je najspoľahlivejší, najbezpečnejší a nemusím podpisovať niekoľko strán smrtiacich podmienok používania ako pri ICQ.
Bohužiaľ, tuto na slovensku sme systémom "má to sused, mám to ja", tak má 90% ľudí čo poznám iba ICQ, takže musím komunikovať cez ICQ.
Mimochodom QIP využíva ICQ protokol, takže v skutočnosti komunikácia je cez ICQ.
Jedine, že používate QIP Jabbera nick@qip.ru
Vtedy komunikujete cez QIP.
@holyknight Keď naposledy icq menilo protokol, natiahol si si novú verziu?
QIP/ICQ, Birdz alebo MSN, podľa toho s kým chcem komunikovať... Ale najspoľahlivejší je Birdz, instant messengery nemajú radi moje pripojenie a niekedy mi proste neprechádzajú správy jedným alebo druhým smerom Stále celkom presne neviem kde je problém...
no, vlastne cez Gtalk. ale to tu nevidím a najpodobnejší je tomu jabber.
lebo má minimalistický dizajn, ešte nikdy mi nespadol narozdiel od icq/qip/msn/skype a nemám tam milión päťsto ľudí, ktorí mi napíšu nejakú debilitu len za to, že som sa prihlásila
@tikalok keby si zistil kde je problém a ako ho riešiť, ozvi sa Ja už som rozmýšľala či to nemá niečo spoločné s nejakou chybou NAT ktorú mi hlásilo Vuze pri sťahovaní cez torrenty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Bohužiaľ, tuto na slovensku sme systémom "má to sused, mám to ja", tak má 90% ľudí čo poznám iba ICQ, takže musím komunikovať cez ICQ.
Mimochodom QIP využíva ICQ protokol, takže v skutočnosti komunikácia je cez ICQ.
Jedine, že používate QIP Jabbera nick@qip.ru
Vtedy komunikujete cez QIP.
ja použivam pidgin čo ťiež ide cez icq aby bolo jasno... a ide o na linuxe... a možno aj v oknách, no nevim isťo lebo okna nepouživam...
QIP/ICQ, Birdz alebo MSN, podľa toho s kým chcem komunikovať... Ale najspoľahlivejší je Birdz, instant messengery nemajú radi moje pripojenie a niekedy mi proste neprechádzajú správy jedným alebo druhým smerom Stále celkom presne neviem kde je problém...
lebo má minimalistický dizajn, ešte nikdy mi nespadol narozdiel od icq/qip/msn/skype a nemám tam milión päťsto ľudí, ktorí mi napíšu nejakú debilitu len za to, že som sa prihlásila