na tvari by nemal skriabat.......ale inak je mi to asi jedn ........mozem otazku?ked si chalan holi nohy pokial si ich oholi?chapete,ak oholi len to co vytrca spod kratasov a potom si da napriklad plavky ktore su kratsie ako tie kratasy tak to vyzera dost smiesne nie?
Tvaricku by mal mat nahladko vyholenu, dievcatam sa paci, ked vidia chlapca s briadkou, ale s praktickych dovodov je to nepristupne, skriabe to pri bozkavani, ale ak ma hladky ksichtik, tak je uzasny pocit pohladit ho dlanou...
podla mna je to dost nefer ked chalan chce od baby aby bola vyholena a on je zarasteny jak z doby kamennej. Tvar by si mal holit , nohy nemusi a tam dole? je lepsie ked je aj tam nahladko( z roznych dovodov)
....no podľa mňa je zarastený chlap na tvári maximálne sexi... ....a vyzerá to mužne... a potom, keď sa z času na čas oholí je to príjemná zmena- keď má zrazu ksichtík ako babatko ...ale na tom mi moc nezáleží,,,nohy tiež nemusia byť oholené, to dokonca neznášam, keď si chlapi holia nohy,,,a tam dole - v intímnych partiách- hovorím jednoznačné áno!!! ....je to určite lepšie a príjemnejšie...
Robí tak Frank Lampard, hráč klubu Chelsea a reprezentant Anglicka,Colin Farrel, Pierce Brosman, Freddie Ljungberg a rugbistická hviezda z Walesu Gavin Henson, David Bakham,..... To su znami vyholenci hrude, noh, celeho tela.... plavcov ani ciklistov a atletov som sem nepisala... lebo ty sa holia vsetci...( a tie mena ma len tak napadli...:- )
2:15 ked neberiem do uvahy to velke mnozstvo chyb co si tym ludom vyrobila v menach a ze rugbisticka hviezda ked tak tak hviezda rugby, nie? beriem, sak sa oni holit mozu...to ale neznamena, ze musim byt taky ako oni
PRE HUSKY...Pocuj... mne je jedno aky budes... bud chlpaty jak opica mne je to jedno... len tych co sa holia nechaj na pokoji.... ( poznamka.... rugbisticka hviezda je spravne napisane )
a podla mna by si xalani nemali holit nohy mne sa to nepaci ale to je moj nazor ale tak napriklad to v trenkax by mohli mat oholene lebo ako vyberat furt xlpy z huby neni moc prijemne a podpazusie kvoli hygiene tiez
ach jaaaj..to sa neda takto jednoznacne..niekomu pasuje..ked je (na tvari) oholeny na hladko..ale inym zas pristane..ked su zarasteny, co je podla mna brutalne sexi...a robi to z chlapa Chlapa
a to iste palti aj pre ine casti tela podla mna...ale uz ked je chalan nejako moc zarasteny.. tak ze pripomina hlavnu postavu zo serialu Harry a Handersonovci (neviem, ci som to dobre napisala) , tak asi by sa holit mal noo
Takže zoberme si to pekne od začiatku. Nosil som vždy tak 3-4 dnove strnisko všetko bolo OK, potom prišla stávka, velka brada - 3 mesiace, všetci sa mi smialy ale mne sa to celkom páčilo a ludia si zvykli, tie niektoré pohlady s otvorenými ústami ma udivovali. Stávka skončila brada išla dole a ja som bol zhrozený, bál som sa isť bez brady vôbec z domu. Od vtedy mam bradu stále poriadnu teraz ju mam zase 3 mesiace a do leta plánujem nechať. btw: mi to pridalo tak 8 rokov navyše =
Brada ala Sebastien Chabal alebo Andrei Arlovski alebo Leonidas s filmu 300 je BADASS.
stop metrosexuálom, poriadny chlap musí mať bradu. To nezmanemá že sa o to nestará, nešamponuje a na celom tele je zarastený ! Môj subjektívny názor
ale ved nieje tato debatka o holenia sa VSADE ?? tvar je myslim samozrejma nohy divne ale to je kazdeho vec len mne sa to nepaci ..... a intimne casti su myslim v dnesnej dobe normalne ze si ten porast tam treba oholit .... a je to dost prakticke a esteticke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a to iste palti aj pre ine casti tela podla mna...ale uz ked je chalan nejako moc zarasteny.. tak ze pripomina hlavnu postavu zo serialu Harry a Handersonovci (neviem, ci som to dobre napisala) , tak asi by sa holit mal noo
Brada ala Sebastien Chabal alebo Andrei Arlovski alebo Leonidas s filmu 300 je BADASS.
stop metrosexuálom, poriadny chlap musí mať bradu. To nezmanemá že sa o to nestará, nešamponuje a na celom tele je zarastený ! Môj subjektívny názor