Sledujem najnovšie módne trendy. A tak tam mám dredy. I s korálkami. Tak isto i na nohách, ale tam uprednosťnujem iba zľahka omotať bavlnkou, vyzerá to prirodzenejšie
asi mi je zle z toho, ze niekto riesi mnozstvo a vzhlad chlpov na tele zeny, ktoru miluje. a ak niekto chce namietat, ze ju nemiluje, tak z toho, ze ho zaujima jej pubicke ochlpenie, a pritom ju nemiluje, je mi uz uplne zle.
no neviem ako ine, ale ja si to tam holim tak kazde 2 3 dni (podla potreby) ale nechavam si bradku a take to spojivo medzi ušovlasnou zonou a bradkou. hranati mi to tvar tak, chapete.
@Dudri , ty si iná! Ty si tam nechávaš bradku a prepájaš ju s ušovlasnou zónou? Neviem si predstaviť, aký asi môžeš mať tvar hlavy a kde ju máš nainštalovanú.
@husky to nie je smiesne nahodou dost ludi to tak pise, zrejme preto som si vzdy myslela, ze to tak ma byt a omg, za cely cas nasho vztahu si si nevsimol ani jednu chybu a teraz tu vytahujes jedno ä! strasne
to sú ale debatky dovolím si malinké konštatovanie...to s tou hygienou...tie chĺpky tam pre niečo rastú, takže ak si tam baba dačo nechá, neznamená to hneď, že sa o seba nestará... pokiaľ to nie je ako v Scary Movie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
[/IMG][/URL]
K téme. Páčia sa mi tam parížske pamätihodnosti.
co sa tyka jedla musim uznat, ze to ti ide aspon nieco
a ta ruzova co si mal vcera bola super!
chyb je dost, bud rada ze ich nevytahujem ktoru ruzovu myslis?