Blondínky!! Su to proste "viac ženy", poznám kopu brunetiek čo tvrdia ze su polochlapy...... keď žena, tak na 100%!! A keď vidíš vedľa seba brunetku a blond tak na prvý pohľad uz he vidno ze blond ma navrh, proste je to tak! Aj všetky pekné ženy, v najbohatších firmách co su asistentky su blondínky....
myslím si, že vo vzťahu farba vlasov nerozhoduje..
teda, neviem si predstaviť, niečo také, že: "Si super, mám ťa veľmi rád, ale nič z toho nebude... Možno, keď si prefarbíš vlasy."
Rád by som vám vysvetlil, ale nemá to cenu, lebo vy ste "iná úroveň" trošku, a je to akoby ste vy chceli decku vytvoriť ťažkú fyziku.....
No tak vysvetlím aspoň tých "polochlapov".... Každý ma estosteron AJ testosteron... Jedno he mužské druhé ženské... Ale u mužov prevláda mužský, no majú aj trochu ženského... A aj naopak. Len niekdo ma viac mužského a ženský takmer žiadny, ten je viac muž ako niaky pupuš co ma obe narovnako... A brunetky majú viac tých mužských buniek, či co to vlastne je, ako blondínky... Blondínky zvyčajne nemajú žiadne mužské pohlavné hormóny, brunetky trochu mužských majú!!!!!!!
netvrdim ze farba vlasov je to najpodstatnejsie kriterium ale otazka bola dana jasne. ,,blondinky alebo brunetky?" tak za moju osobu jednoznacne brunetky!
@hellium to som myslel, ale v tých estrogénoch a blá blá testo či čo, s amoc nevyznám, ale viem pointu @maugly nie, to ostáva stále viac žena...
A inak dalsia vec, prečo maju blondínky navrch - väčsina sa prefarbuje na blond, ako na čierne vlasy... Blondiniek čo sa prefarbili na čiernovlásky je najmenej... Vsetci na blond....
A aj chalani si dávaju lenb londaví melír, lebo blondaví chalani su tiež najkrajsí!!!! Vsetky baby chcu len blondákov!!!
A ja ked som bol malý som mal blondavé vlasy! Teraz mám skôr hnedé, ale aj tak som taký "poloblondiak"...
Posledný krát vysvetlujem lebo vidím, že nechápete Keby som bol za PC vysvetlil by som lepsie...
Uvediem to v príklade - ak by prisla katastrofa, že každá bytosť na Zemi by sa príblížila viac k mužovy, tak:
Z mužov by boli "Pacovia" ( )
Z b runetiek by boli muži
a z blondíniek brunetky.....
Už sa viac na tuto tému nevyjadrujem...
@nats zato že ty si brunetka... Teda ak myslís mna...
Vsak sa môžes zabiť, a možno sa ti postasti a bude existovať "reinkarnácia" a narodís sa ako blondínka
Mimochodom, to je vedecky dokázané, že brunetky maju viac chlapských náznakov ako blondínky...
Idem už radsej off, lebo tu na BIRDZI su, myslím, samé brunetky -.-
tak blondínky sú výraznejšie ale brunetky mi prídu prirodzene krajšie kedže majú poväčšine výraznejšie riasy a tmavé vlasy zvýrazňujú tvár. ale to je môj (odpozorovaný) názor, nie som chlap a je možné, že chlapi si takéto veci neuvedomujú (ale všímajú!).
@qwedsayxc ja sa citim tiez niekedy viac ako muz ale mam partnera co je skor zensky typ tak sa skvelo doplname a na farbu vlasov neberieme ohlad
ale je pravda ze blondiny skor zaujmu na prvy pohlad... ale brunety zas na inej urovni vedia zaujat
@jozotraktorista No tak , nechcem sa zastavat ale aj mne to tak príde podla báb čo poznám, ale priznám sa že origoš som bruneta a som rada že moj momentálny vztah trvá už 2 mesiace, aj to je rekord Ale to záleží aj od človeka A ja som momentálne taká bruneto,blondo,ryšavá, všetko pokope
jednoznačne brunetky... podľa mňa oveľa viac zaujme prirodzená brunetka ako prirodzená blondínka... ja vlastne nepoznám prirodzenú blondínku, ktorej vlasy by boli svetlé blond... vždy sú to skôr plavovlásky... aj ja som ako decko bola blond čím som bola staršia tým viac vlasy stmavli a som plavovláska, nemám rada kategóriu blond, lebo pod tou farbou si predstavím vždy peroxid kričiaci na kilometer, našpúlený kačací xsicht a aspoň jednu časť odevu ružovú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
teda, neviem si predstaviť, niečo také, že: "Si super, mám ťa veľmi rád, ale nič z toho nebude... Možno, keď si prefarbíš vlasy."
No tak vysvetlím aspoň tých "polochlapov".... Každý ma estosteron AJ testosteron... Jedno he mužské druhé ženské... Ale u mužov prevláda mužský, no majú aj trochu ženského... A aj naopak. Len niekdo ma viac mužského a ženský takmer žiadny, ten je viac muž ako niaky pupuš co ma obe narovnako... A brunetky majú viac tých mužských buniek, či co to vlastne je, ako blondínky... Blondínky zvyčajne nemajú žiadne mužské pohlavné hormóny, brunetky trochu mužských majú!!!!!!!
@maugly nie, to ostáva stále viac žena...
A inak dalsia vec, prečo maju blondínky navrch - väčsina sa prefarbuje na blond, ako na čierne vlasy... Blondiniek čo sa prefarbili na čiernovlásky je najmenej... Vsetci na blond....
A aj chalani si dávaju lenb londaví melír, lebo blondaví chalani su tiež najkrajsí!!!! Vsetky baby chcu len blondákov!!!
A ja ked som bol malý som mal blondavé vlasy! Teraz mám skôr hnedé, ale aj tak som taký "poloblondiak"...
Uvediem to v príklade - ak by prisla katastrofa, že každá bytosť na Zemi by sa príblížila viac k mužovy, tak:
Z mužov by boli "Pacovia" ( )
Z b runetiek by boli muži
a z blondíniek brunetky.....
Už sa viac na tuto tému nevyjadrujem...
Vsak sa môžes zabiť, a možno sa ti postasti a bude existovať "reinkarnácia" a narodís sa ako blondínka
Mimochodom, to je vedecky dokázané, že brunetky maju viac chlapských náznakov ako blondínky...
Idem už radsej off, lebo tu na BIRDZI su, myslím, samé brunetky -.-
Ale moja milovana je blondina
och
Takze ja osobne som za brunetky a rysavky
ale je pravda ze blondiny skor zaujmu na prvy pohlad... ale brunety zas na inej urovni vedia zaujat
» www.instyle.co.uk/sites/default/f...