niekoho,komu sa mozem pozerat do oci bez toho aby nieco povedal. niekoho komu ked dam prst na usta pochopi ze nechcem nic pocut,niekoho, koho ked objimem pocitim lasku, niekoho koho ked pobozkam dostanem zimomravky a niekoho koho mozem milovat aj bez toho ze vyzera ako manekínka(aj ked ja ano xD)
tak od mojej zeny ocakavam: teplu stravu, ciste a vyzehlene veci, upratany dom/byt, sex (ak nie nevadi, aj suseda moze byt) a aby drzala hubu ked sa jej nic nepytam
@26@mm47 alebo to Vy divne chápete (výjde to nastejno).... vieš, to je tak...
Vy máte obidve mozgové hemisféry rozdelené ako keby striktne, to znamená že viete používať buď logickú, alebo citovú... neprelínajú sa..
My ich máme zčasti ako keby zmiešané, to znamená že aj ak rozprávame logicky, prepájame to s našou emotívnou stránkou, čomu chlapi trocha menej rozumejú...
a preto Ti to príde divné, ale to nevadí... vždy sa nájde jedna, u ktorej to pochopíš a ona to pochopí u Teba
nechcem vymachlenu,namyslenu a sporoodetu "krasku", ktora majland vyhodi na saty a "šminky" ...
a ockavam, aby z nej ziarila zenskost, neznost.....popripade aj skromnost, alebo taka rozvaznost nie je na zahodenie..ale to nie podstatne....a hlavne nesmie FAJCIT! ..a este nepohneval by som sa, keby bola veriaca...ale nei ej to podmienka...nic okrem toho fajcenia a tych prvych troch vlastnosti nei je podmienka..
@30@mm47 možné to je takisto sa hovorí, že žena príde na to čo chce v 25ich rokoch Takisto sa hovorí, že keď prejde čierna mačka cez cestu, budeš mať smolu...
zeny su krasne ako celok. Maju krasne pohyby, krasne makke licka, su krasne ked sa rano zobudia, su krasne ked sa rano natahuju, su krasne ked su neupravene, su krasne v teplakoch, su krasne nahe, s malymi prsiami, s velkymi, s velkym zadkom ci malym, krasne vonaju a krasne je zaspavat pri nich a citit ich, je krasne ich objat, pritulit sa, povedat im do oci ako ich milujeme, je krasne, ked sa mozme pred nimi rozplakat a nepovedia, ze sme slabosi, je krasne ich vediet chapat i ked je to obcas tazke, je krasne vidiet ako su stastne, je krasne vidiet ako sa tesia a usmievaju, je mi do placu, ked mi povie, ze ju robim stastnou. Je krasne ich mat a s nimi nieco budovat.
aby ta moja polovica vedela opetovat lasku ktoiru jej dam ja nic viac nepotrebujuem nemusi byt modelka ci in vsetko je len o spolocnej sympatii a o spolocnych zaujmoch
ja cakam, ze si ma konecne jedna z Vas vsimne a zdvihne ten pekny,v rifliach obtiahnuty od nesportovania rozkysnuty zadocek a da mi najavo ze sa mozem zacat snazit
@myska93 od teba by som ocakaval cokolvek, ale najskor by to bolo nevhodne bo by ma zavreli za tu velku vekovu barieru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Nič viac, len toto
a dodala by som na koniec: Nech spĺňa tak 30 percent vyššie uvedeného
Nemali by ste sa furt kurvit , a hlavne by ste uz konecne mali vediet co vlastne chcete
Vy máte obidve mozgové hemisféry rozdelené ako keby striktne, to znamená že viete používať buď logickú, alebo citovú... neprelínajú sa..
My ich máme zčasti ako keby zmiešané, to znamená že aj ak rozprávame logicky, prepájame to s našou emotívnou stránkou, čomu chlapi trocha menej rozumejú...
a preto Ti to príde divné, ale to nevadí... vždy sa nájde jedna, u ktorej to pochopíš a ona to pochopí u Teba
a ockavam, aby z nej ziarila zenskost, neznost.....popripade aj skromnost, alebo taka rozvaznost nie je na zahodenie..ale to nie podstatne....a hlavne nesmie FAJCIT! ..a este nepohneval by som sa, keby bola veriaca...ale nei ej to podmienka...nic okrem toho fajcenia a tych prvych troch vlastnosti nei je podmienka..
No rad by som vedel KDE je ta hranica kedy dospeju.
Ale to nehovorim o vsetkych samozrejme @okay
Ozaj, čo treba povedať alebo urobiť žene, aby si uvedomila veci?
Ty mňa nie.
@radio zakazujem lieky.deti budu dementne.
Tam sú uvedomelé ženy.. tie by sa s nejakým chlapom nezahadzovali.. onedlho sa aj rozmnožovať samé začnú ; ]
dnes sme mali o tom dlhe vecerne debaty, no k inemu zaveru sme sa nedostali.
a to sme taaaaak prenikli do chlapskej psychiky
Aj bez liekov budú. Budú po mne.
Ked nie su, kazdy sa pravdivo vyjadri... A ja ti to poviem takto:
SEX
ultimatne s tebou suhlasim
Pre mňa jedna z najzábavnejších stránok aké som mal tú česť navštíviť... chodím tam pravidelne.. super príbehy vždy sa na nich tak od srdca zasmejem
@myska93 od teba by som ocakaval cokolvek, ale najskor by to bolo nevhodne bo by ma zavreli za tu velku vekovu barieru