Takže chcem sa opýtať čo nemáte radi alebo čo vyslovene neznášate na ženách , babách Môžu to byť povahové vlastnosti , ich otázky , výzor , ich nálady , výhovorky .. Proste hocičo
ked je cela v ruzovom, solarkove barbiny, omietka-samost.kapitola , neustriehnute krivky v leginach a pod. kusky ide do mesta na stekloch a po polnoci chodi vselijak len rovno nie , tinedzerky na podpatkoch, trendy slecny uz od ZS, kecy o nicom, hysterky, urazlive, afekt, nafukanost, falos, tuposť, prilisny retus v mediach , povysenecky pohlady, nechutneeee umele nechticky + cela vybava barbiny , strasna upnutost na frajerovi, ...
Žena má byť v spoločnosti dáma, v kuchyni gazdiná, v posteli prostitútka a postupom času dobrá mamina. Nefajčiť, pravidelne nechľastať, nenadávať permanentne.. a tak dál.
Konkrétne v mojej vekovej kategórií mi na babách vadí, že nie sú vyspelé, sú namyslené, maľujú sa, nosia prehnane veľa ružovej, nie sú úprimne, fajčia, pijú a ostatné závislosti, občas im chýba aj ženskosť...a striedajú partnerov (keď sa to tak dá nazvať)
Suhlasim. Zena ma byt zena a nie sa chovat ako chlap co ma picu a moze ju vyuzivat. Ale toto 99% prijebanych slovenskych zien nepochopi uz len cakam kedy tu nejaka napise ze co vlastne chcem aby bola "cely den v kuchyni" alebo nebodaj si predstavujeme "sluzku".
Proste fuck it...slovensko je uz natolko zwesternizovane, ze uz to tu nema vobec vyznam ..
spomenula som si na minulú nedeľu keď sme stáli pred školou, čakajúc na nácvik, a prišla taká ľahká dievčina 14-ročná s 20-ročným frajerom...reku blbec že s takou malou chodí ale keby ste videli jak vyzerali popri ňom oblečené jak ehm ehm a tie témy rozhovoru, samé chichi-ňichi, kks cudzí chlap ale hanbila som sa pri ňom jak pes -.-" a inak @4 a @11
Prišli do módy legíny a teraz ich nosí každá druhá (a čo je najhoršie, oblečú si také tričko, aby im bolo vidieť celý zadok...) a nosia to i také, ktoré na to nemajú postavu akoby nemali doma zrkadlo alebo aspoň úprimných ľudí okolo seba.
Alebo... Moje spolužiačky sa vždy líčia v škole (jedna použije na oči tri druhy maskár), požičiavajú si kefy na vlasy, líčidlá, voňavky (podľa mňa je to nechutné)... Pridávajú na facebook fotografie kde sa tvária stále rovnako a očakávajú najviac komentárov a páči sa mi to.
S povahových vlastností je toho viacej, nejdem to tu vypisovať, ale čo som v poslednom čase zaregistrovala je, že sa veľa dievčat správa ako štetka a potom ich ako majú tí chlapci brať? Keby som bola muž, ani by som sa za nimi neotočila...
Hej, suhlasim so vsetkym, co tu bolo spomenute.. Malovat sa ja teda nepotrebujem, po prve mne je to v tomto veku tak ci tak jedno, vyzerala by som iba ako stetka, nepotrebujem sa obliekat podla najnovsej mody, aj tak sa mi nepaci... ach boze, nechapem to vsetko.. (facepalm)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
KILLLLLL!!!!!
» www.birdz.sk/webka/madiska/b...
Suhlasim. Zena ma byt zena a nie sa chovat ako chlap co ma picu a moze ju vyuzivat. Ale toto 99% prijebanych slovenskych zien nepochopi uz len cakam kedy tu nejaka napise ze co vlastne chcem aby bola "cely den v kuchyni" alebo nebodaj si predstavujeme "sluzku".
Proste fuck it...slovensko je uz natolko zwesternizovane, ze uz to tu nema vobec vyznam ..
Alebo... Moje spolužiačky sa vždy líčia v škole (jedna použije na oči tri druhy maskár), požičiavajú si kefy na vlasy, líčidlá, voňavky (podľa mňa je to nechutné)... Pridávajú na facebook fotografie kde sa tvária stále rovnako a očakávajú najviac komentárov a páči sa mi to.
S povahových vlastností je toho viacej, nejdem to tu vypisovať, ale čo som v poslednom čase zaregistrovala je, že sa veľa dievčat správa ako štetka a potom ich ako majú tí chlapci brať? Keby som bola muž, ani by som sa za nimi neotočila...
hlavne ked sa furt riesi a toci o tom, aka je spatna. taky babam by som rezal hlavy. ale i ked je namyslena
a ine veci, ktore sa mi nechce tu pisat kazdy tyzden