Inak často keď vidím na ulici neuveriteľne sexi dievča tak rozmýšlam ako by som sa zachoval keby len tak ku mne prišla a opýtala sa ma či nepojdem s ňou, že má volný byt
ta prva moznost je dost hlupo napisana. neskocila by som s chalanom do postele, len preto ze je pekny ale zas ak z toho neplanujem vytvorit nejaky dlhodoby vztah, tak ho nemusim dlho poznat. na odhad cloveka staci chvilka
Toto je presne jedna z vecí, na ktoré sa nedá odpovedať jednoznačne. Záležalo by na tom, ako veľmi sa mi daný chalan páči. Na tom, aký máme rilejšnšip status. Na triezvosti, na stave mysli, na období predchádzajúcej sexuálnej abstinencie...Nikdy nehovor nikdy
no kebyze mna stretne nejaka baba co som ju nikdy nevidel a ponukne mi ho tak idem aj tak som sam takze by som tym nikoho nepodviedol , ale to sa nestane ani len vo sne
napríklad to, že berúc do úvahy položenú otázku tak odpoveď každého, minimálne väčšiny by mala byť áno..
dokázali.. dokázali.. chceli a spravili je o niečom inom..
človek dokáže veľa vecí, to že ich nerobí svedčí o tom, že svet má ešte nádej a hlupáci ovládaní pudmi, (mo)mentálnym stavom mysle a ďalšími "neriadenými" stavmi ešte neovládli našu modrú planétu..
dokázala , jasné, už som to vlastne urobila (teraz závisí od toho, čo chápete ako sex . ale je to prázdne a v zásade mi je to jedno,lebo to vo mne nič nezanechalo. Na taký hlbší zážitok by k tomu rozhodne bodla aj láska.
(Pripisujem to asi môjmu hangoveru.) Zaujímalo by ma, ako by sa zmenila tvoja výpoveď, ak by sme pojem "sex" definovali tradične - teda ako pohlavné spojenie dvoch jedincov (bez účelu rozmnoženia sa).
Asi mi ešte nepracujú všetky neuróny, ale akosi si to nedokážem predstaviť. Ako sa môžu spojiť dve súcna, konkrétne penis a vagína (myslím, že som nemusel byť až tak konkrétny, bolo asi zrejmé, aké súcna som mal na mysli) iba z jednej strany? : )
(Vzhľadom k tvojim introvertným rysom: koľko alkoholu si vypila, aby si sa mohla zúčastniť tamtoho procesu? )
@alpynus Ved hovorím, že nedošlo k spojeniu, iba k tomu, že jeden element (ja) si vychutnával spojene s inou časťou druhého elementu, a tá druhá časť nebol pohlavný orgán vyjadrila som sa dostatočne jasne?
Tak takto to bolo. Teoreticky by si to ešte mohla objasniť (uviesť dej, napísať dialógy, opísať okolie, určiť záhadný druhý element), ale myslím, že to už naozaj nie je potrebné (a zrejme ani vhodné), ďakujem za odpoveď : )
@surreal : tststs, ako verejne to tu opisuje svoje zážitky
Ale náhodou by možno mala iné výsledky anketa, kde by šlo o sex s niekým, kto sa danej osobe páči a pozná ho, tam by som myslím dokonca mala aj jednoznačnejšiu odpoveď
že či by som mal mať sex koho vydím poprvý raz v živote neviem asi nie ved o nej nič neviem ani ju nepoznám ani že aká je keby som ju lepšie poznal tak hej aj to nie hned po čase ale hned v prvý den sa stretneme a o päť minút už to robíme to neprichádzá do uvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Alebo keby som sa opýtal ja .
Sex bez citov da clovek chvilkove potesenie ale sex z lasky ..... to je skutocne jedine co stoji za ""hriech""
napríklad to, že berúc do úvahy položenú otázku tak odpoveď každého, minimálne väčšiny by mala byť áno..
dokázali.. dokázali.. chceli a spravili je o niečom inom..
človek dokáže veľa vecí, to že ich nerobí svedčí o tom, že svet má ešte nádej a hlupáci ovládaní pudmi, (mo)mentálnym stavom mysle a ďalšími "neriadenými" stavmi ešte neovládli našu modrú planétu..
a teraz k zmyslu ankety..
just a simple "NO"
(Pripisujem to asi môjmu hangoveru.) Zaujímalo by ma, ako by sa zmenila tvoja výpoveď, ak by sme pojem "sex" definovali tradične - teda ako pohlavné spojenie dvoch jedincov (bez účelu rozmnoženia sa).
: )
Asi mi ešte nepracujú všetky neuróny, ale akosi si to nedokážem predstaviť. Ako sa môžu spojiť dve súcna, konkrétne penis a vagína (myslím, že som nemusel byť až tak konkrétny, bolo asi zrejmé, aké súcna som mal na mysli) iba z jednej strany? : )
(Vzhľadom k tvojim introvertným rysom: koľko alkoholu si vypila, aby si sa mohla zúčastniť tamtoho procesu? )
(dosť veľa :/)
Tak takto to bolo. Teoreticky by si to ešte mohla objasniť (uviesť dej, napísať dialógy, opísať okolie, určiť záhadný druhý element), ale myslím, že to už naozaj nie je potrebné (a zrejme ani vhodné), ďakujem za odpoveď : )
Nuž, alkohol je zvláštna droga, zvláštny spúšťač.
Takto verejne už nejdem pokračovať až tak nadopovaná zas nie som
a keby som bol single, nepotreboval by som k tomu ani dva litre tvrdého
Ale náhodou by možno mala iné výsledky anketa, kde by šlo o sex s niekým, kto sa danej osobe páči a pozná ho, tam by som myslím dokonca mala aj jednoznačnejšiu odpoveď
ale teraz som zasa kľudnejšia.