chvilu, ale potom mi to lezie na nervy a keby to bolo zmysluplne ok, ale vacsinou neni to by musela byt ina kapacita, ze by jej vkuse isla klapacka a este aj zaujimave veci stale hovorila tiche nemam rad ale moc ukecane tiez nie, ziadne extremy
kedže som sám introvert, tak som rád, ked dievča nie je úplne tiché, ked nemusím sám viesť konverzáciu. ale konverzácia o väčšine tém ma aj tak nebaví, takže musí byť správne ukecaná.
Nie zas ukecané že kecá len o sebe a furt len "jajajajaja" to sa neda počuvať abo keď začne čo ona robila s tym chalanom a s tym a vychvaľovačky akože ale ona neni ku*va ona len ma pekne spomienky..
Je pekné ak má vždy čo povedať k veci že nieje ticho ale zas keby bola ukecaná a vkuse len hučala ona asi by som ju rozsekol niekde v tmavej uličke a potichu zašepkal "zuppash"
rád počúvam. ale keď nutne tlácha pičoviny, alebo prirodzene...tak si začnem z nej robiť srandu a ani za to nemôžem. blbky ma nemajú radi, keď im to niekto vysvetlí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Na druhej strane osoby tichšie nie sú ticho, pretože by sa báli hovoriť ale rozprávajú sa len s tými, ktorí sú schopní ich pochopiť alebo počúvať.
A koniec koncov čo sa majú čo chalani so ženami rozprávať - majú ich pekne pretiahnuť
@3
i'm doomed.
@delica ja ta uz dlho chcem spoznat
Je pekné ak má vždy čo povedať k veci že nieje ticho ale zas keby bola ukecaná a vkuse len hučala ona asi by som ju rozsekol niekde v tmavej uličke a potichu zašepkal "zuppash"
tak ak sa niekedy stavíš v prahe, why not
a nááááramne gestikulujem!