Bolo tu x ankiet a VZDY vyhrali tmavovlasky... Ach jo ja im tak zavidim... Dokonca aj mne sa pacia viac Lenze ja mam prirodzene svetle vlasy aj pokozku a vsetci ma odradzaju od toho, aby som sa prefarbila, v kazdom pripade uz to asi dlho nevydrzim
@Sasenka42 jednoznacne brunetky, maju v sebe nieco take zvlastne ale musia mat hnede oci a su aj blondynky ktore maju hende oci a maju to nieco zvlastne v sebe tie tiez mozu byt
@demonicbass =D=D=D=D=D=D=D=D=Daha sorry =D=D=D=D=D=D=D ja som nekukla tvoju fotku tu, uz to vidim=D=D=D=D=D=D=D ja ze nejaka kamoska alebo co=D=D=D=D=D=D=D=D
cernovlase, brunetky, blondinky, ladova blond (ci jak sa ta farba vola) pripadne s farebnymi highlights ako scene girls ale inak to je jedno... jedine rysave vlasy sa mi moc nepacia... ale krasa holky nezavisi od farby vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ryšavé! červené!
Hasslefree Clip Art
» pokec.azet.sk/0dvec1_loo/foto...
Ja mám rád tie blondínky, keď majú vlasy tmavé.
2. brunetky
3. blondínky
ale v prvom rade to musí mať charakter, inteligenciu a vyžarovanie, farba vlasov je až za tým
A ake sry?=D=D=Dty sorry =D=D=DD
mohla som to naťahovať ešte dlhšie, že čo by z Teba nakoniec vypadlo..
urcite nic za co by som sa mohla neskor hanbit,neboj=D=D=D=D
Ale dá sa to zamaskovať - keď sa hanblivosťou červenajú, tak ten môj pocit minimalizujú a ešte mi pri tom aj nepripadajú namyslené.