zalezi od situacie stretnutia sme vynachadzavi niekto pouziva humor iny vyuzije ze sa baba trapi a polutuje ju povie par bezcennich slov nie aby jej bolo lepsie ale aby si myslela ze aspon niekumu na nej zalezi potom samozrejme ked uraduje alkohol vtedy ciny robia viac ako slova veci ako šarmantnost uz dnes obavam nie su v mode to asi skislo v minulom storoci... skor mam pocit ze je to skor o tom ako si baby omotavaju chalanov okolo prsta
Žiadna baba na teba nepoletí ak sa jej ani trochu nepáčiš. Ja baby rozdeľujem na dve skupiny- 1. sex s ňou si viem predstaviť 2. sex s ňou si neviem predstaviť, to by som radšej vylízal hajzel.
A DODÁM-COBRA NEMÁ ROZUMNÉ NÁZORY.on myslí iba na sex?
Typek,zamysli sa znovu nad tým co si napísal a opýtaj sa svojho svedomia:"Svedomie, páči sa ti moje zmýšľanie?"a ak máš svedomie, tak ono ti odpovie, že nemyslíš správne.veď ty to vieš, len to nechceš priznať.pred nami to priznať nemusíš, ide o tvoju čestnosť, schopnosť byť človekom.
Sonia al, skutočne myslíš že Cobra má dobré názory?
OPÝTAJME SA VŠETCI NA TO SVOJHO SVEDOMIA.A ODPOVEĎ MÁME NA SVETE.
Založil si krásnu diskusiu,Bob4ever, len škoda, že nedostávaš kvalitné názory.nedodávam vrátane toho, ktorý mi vštepil Boh.
teraz moja odpoveď na otázku- keď dievča bude chcieť na muža letieť, tak bude a on bude musieť len na ňu pozrieť a bude jeho.žijem ćastejšie v spoločnosti, kde dievčatá túžia po šarmantných chlapcoch (či pánoch).ale nechcú sa ponáhľať, a tak "naletia" (podľa tvojho slovníku) približne až v takých 24 rokoch.to je približný odhad, kedy žena je schopná (zrejme) usúdiť či je vhodné s tým či oným sa dať dokopy.neviem čo dodať.
Vies smutny,to musis brat tak,ze niektory maju baby len na sex,ostatny na lasku,a cobra je ten prvy typ a je to jeho nazor vsak ved ked bude starsi tak mu mozno dojde
smutny a co ak prave ty mas zle nazori a ani o tom nevies? to co som napisal som napisal z praxe z pozorovania kazdodenneho zivota ktori sa okolo mna deje to ako to dnes funguje nie je spravne! myslis ze mne to vyhovuje? nie vobec nie ale je to bohuzial tak ludia su cim dalej tym bezcitnejsi
moja skusenost -> ked sa mi baba paci a chcem ju zaujat tak to pokazim furt ...a ked ju zase nechcem ohurit a som normalny tak sa jej zapacim...z toho dostavam ze zaklad je byt prirodzeny (ak nie si uplny tele
Smutny - trafil si sa. Žena od istého veku /tých 22,23/ si začína hľadať partnera na celý život. Začnú tikať biologické hodiny. Je to prirodzené a overene to tak je.
Lenže dovtedy spoznáva. Každá máme inak svoje "morálne" hranice, každá žena obdobie dospievania a samotné dospenie prežíva inak/uznávam, že niektoré nikdy nedospejú ale to už je o inom/.
Chcem tým povedať, že mne stačí mať 2-chalanov na 6 rokov, niekomu 20, 30, 40... je to rôzne. /Možno je lepšie vyblázniť sa teraz ako potom blbnúť a mať rodinu./ Viem čo chcem a čo nie..
chalani baby vás prekuknú raz-dva! nie ste až takí nenápadní ako si myslíte. Trávime oveľa viac času rozmýšľaním o vzťahoch ako vy a ženskému šiestemu zmyslu aj tak nič neunikne.
čo platí na ženy? NIČ ! tak asi takto.. v triede mame dost rozne holky jo? od takých čo si myslia že sú pekné,také čo sú inteligentné ,také čo moc pekné nejsú a zatial poznaju len učebnice a tak, metalistky kt žiju len v čiernom a tak jo.. a proste nektoré ma majú v celku radi a niektoré nie.. raz prednedávnom som robil s kamarátom prieskum a vyšlo mi že u ktorej je to v poho a u ktorej ne..Jedna povedala že poho a že so jeden z naj chalanov z triedy čo sa tyka všetkeho a zase druha povedala že chalan ty čo chceš na tvojom mieste by som vyskočila z okna.. takže ženám nevyhovieš .. iba žene .. taka ktorej budeš vyhovovat so všetkym aky si tak nemusíš hladat žiadne finty či čo.. chapat čo laky cet povedat?
aha tak babsky siesty zmysel? no prepac ale o tom dost pochybujem ze niaky mate vies kolko je teraz osamelich maiek s detmi? kde bol ich siesty zmysel vtedy???
Nezamyslela som sa nad tým, že môj výrok môže mať aj význam, ktorý už prekračuje rámec tejto témy. Neviem či si si prečítal 1.príspevok poriadne. Ak nie pekne si ho prečítaj a čítaj ho znova a znova, kým ho nepochopíš. Jedná sa o triky na zbalenie dievčaťa. Nie o odhad, či muž opustí svoju ženu po neviem koľkých rokoch spolužitia..
Pouč sa z toho trochu.
A aby som za týmto malým incidentom dala bodku,
zapamätaj si tento múdri výrok:
"Odpoveď je len vtedy dôležitá, ak sa správne pýtaš."
podľa mňa žiadne tricky ani nic iné nieje potrebné ak to ma víjsť v tom vzťahu....proste to musí ísť samé...ak je to pravdažé oboj stranné...ak nie tak ámen stebou.toto je môj názor a zaním si stojím.
v mojom prípade je nasex dosť skoro a vôbec ma to k nemu neťaha lebo nexem mať kvôli tomu nejaké zdravotné problémy...xcem to až vtedy keď budem nato pripravený a budem vedieť že je to ta pravá.
ja si myslim ze pohlad do oci o seKUNDU dlhsi urcite baba alebo zena spozoruje staci o nejaku tu sekundicku dlhsi t samozrejme nebit ako debil ale byt vtipny a ne smutny ale smutny moze na babu zapôsobyt tak ze ona vas prave polutuje tak vela (malo) stasia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Typek,zamysli sa znovu nad tým co si napísal a opýtaj sa svojho svedomia:"Svedomie, páči sa ti moje zmýšľanie?"a ak máš svedomie, tak ono ti odpovie, že nemyslíš správne.veď ty to vieš, len to nechceš priznať.pred nami to priznať nemusíš, ide o tvoju čestnosť, schopnosť byť človekom.
Sonia al, skutočne myslíš že Cobra má dobré názory?
OPÝTAJME SA VŠETCI NA TO SVOJHO SVEDOMIA.A ODPOVEĎ MÁME NA SVETE.
Založil si krásnu diskusiu,Bob4ever, len škoda, že nedostávaš kvalitné názory.nedodávam vrátane toho, ktorý mi vštepil Boh.
teraz moja odpoveď na otázku- keď dievča bude chcieť na muža letieť, tak bude a on bude musieť len na ňu pozrieť a bude jeho.žijem ćastejšie v spoločnosti, kde dievčatá túžia po šarmantných chlapcoch (či pánoch).ale nechcú sa ponáhľať, a tak "naletia" (podľa tvojho slovníku) približne až v takých 24 rokoch.to je približný odhad, kedy žena je schopná (zrejme) usúdiť či je vhodné s tým či oným sa dať dokopy.neviem čo dodať.
Ja si myslím, že každá žena je pekná. Záleží na tom, akými očami sa na ňu pozeráte.
Ale to asi s touto témou nemá nič spoločné, takže:
Na baby vraj strašne dobre zaberá humor. No neviem.
Lenže dovtedy spoznáva. Každá máme inak svoje "morálne" hranice, každá žena obdobie dospievania a samotné dospenie prežíva inak/uznávam, že niektoré nikdy nedospejú ale to už je o inom/.
Chcem tým povedať, že mne stačí mať 2-chalanov na 6 rokov, niekomu 20, 30, 40... je to rôzne. /Možno je lepšie vyblázniť sa teraz ako potom blbnúť a mať rodinu./ Viem čo chcem a čo nie..
Máš pocit, že si ma nachytal?
Zrejme sa ti to podarilo..
Nezamyslela som sa nad tým, že môj výrok môže mať aj význam, ktorý už prekračuje rámec tejto témy. Neviem či si si prečítal 1.príspevok poriadne. Ak nie pekne si ho prečítaj a čítaj ho znova a znova, kým ho nepochopíš. Jedná sa o triky na zbalenie dievčaťa. Nie o odhad, či muž opustí svoju ženu po neviem koľkých rokoch spolužitia..
Pouč sa z toho trochu.
A aby som za týmto malým incidentom dala bodku,
zapamätaj si tento múdri výrok:
"Odpoveď je len vtedy dôležitá, ak sa správne pýtaš."
v mojom prípade je nasex dosť skoro a vôbec ma to k nemu neťaha lebo nexem mať kvôli tomu nejaké zdravotné problémy...xcem to až vtedy keď budem nato pripravený a budem vedieť že je to ta pravá.
zbohom ľudia