Však keď ju oslovíš pri krajnici, tak aj rovno hneď, no nie? A slušné dievča by neondilo len tak s niekým, s kým sa stretne zo 10-krát! Fuj, samé zvrátené nemorálne svine!
"Milá Anežka, už je to deviaty raz, čo sme spolu na rande. Minul som na teba celkom 21 eur 55 centov, teda ak nepočítam tú pizzu, čo sme platili napoly. Vieš Anežka, je mi s tebou super a myslím že už nadišiel ten správny čas. Navrhujem ti sex!"
krutafunebracka. podla teba je 10 stretnuti malo na to aby mohol chciet chalan od baby sex? Pre boha. Kde ty zijes. Vies kolko je takych chalanov co sa stretnu s babou 5-6 krat a uz to chcu? Pre niektorych je uz aj tretie stretko neskoro na sex.
nie vzdy to pride same. same to pride len vtedy ked su dvaja opity a zacnu sa bozkavat hladkat a uz to ide... ale casto krat musi babe chalan povedat ze ci nema chut. ved ked chalan chce a ta baba sa moc nesnazi tak to musi povedat no nie?
Stenatko. Ja som dal tuto anketu kôli tomu aby som zistil ako dlho su ochotni chalani cakat so sexom. Samozrejme ze casto krat sa stane ze ked chalan uvidi peknu a sexi cicu tak by ju najradsej pretiahol hned lenze ked to chce chalan od baby na prvom rande tak v drvivej vecsine pripadov je neuspesny. samozrejme ak ta baba nema nahodou vypite
Vyzerá to asi takto: Posielam písomnú žiadosť o poskytnutie sexu, nakoľko toto rande bude už naše desiate!
či nie?
Podľa mňa sa nemá sex navrhnúť.. Má to prísť akosi samo. A určite nie hneď po nejakom desiatom rande.. Choré (ble) .. Najkrajšie je počkať si dlho a potom to naozaj stojí za to
@otakar16045 kazíš meno slušným chlapcom, ktorým nejde len o to. stretnutia s dievčatami a vlastne celý život nie sú len o sexe! omg. a keby sa ma nejaký chalan opýtal, či na to nemám chuť tak ho kopnem do rozkroku, to má fakt prísť samé a za triezva...
Trochu divno položená otázka. Nie je stretko ako stretko, závisí aj od toho či tie stretká sú len kamarátske alebo v rámci chodenia. Čo sa týka mňa, tak napr. chodil som s jednou 2 mesiace a stretli sme sa x krát, a ani raz nič nebolo (hoci miesto a príležitosť bola), a čo chodím teraz, tak po cca. 8 stretnutiach (začali sme spolu chodiť na treťom stretku). A nič som nenavrhoval, prišlo to spontánne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Však keď ju oslovíš pri krajnici, tak aj rovno hneď, no nie? A slušné dievča by neondilo len tak s niekým, s kým sa stretne zo 10-krát! Fuj, samé zvrátené nemorálne svine!
(reagujem na tuto hlupu anketu)
Lol, že navrhnúť, ved to musí prist samé
či nie?
Podľa mňa sa nemá sex navrhnúť.. Má to prísť akosi samo. A určite nie hneď po nejakom desiatom rande.. Choré (ble) .. Najkrajšie je počkať si dlho a potom to naozaj stojí za to
To znie nejak: ,,Navrhujem ti sex!"?
@12 To teda, tie slušné a aj facka je málo.
@18 Čo? Fuj, tak skoro?! Hanba. (blee)
@Otakar16045
...hm, nejak skoro ten zoznam skončil... ale zas super, aspoň tu nejebe tak veľa ľuďom
tož otakárku, si kokot od prírody, alebo zo zásady?
@otakar.. si zvedavy ako dlho.. chcelo by to viac moznosti
navrhujem aby sme mali sex
to je tak smiesne
No určite! Mačka vo vreci.
Len tak ďalej.
@mayo
@otakarko Sex sa nenavrhuje, sex vyplynie zo situácie Ak si myslíš že jedine vtedy ak sú obaja namol, tak Ťa celkom ľutujem
Niekedy to je po prvom, niekedy po 20tom stretnutí, niekedy po dvoch rokoch, je to príliš individuálne než aby sa to dalo nejako zaškatuľkovať.
@krutafunebracka Čo ty vieš o morálke?
čekujte... rady, tipy návody pre vzťah..