Si panna, ktora nevie, ci nema nahodou byt "skusenejsia" (alebo aspon sa tak spravat), aby ju chlapi "zrali", alebo si "skusenejsia", a nevies, ci by si sa nemala spravat viac "panensky"?
Lebo je to individualne viac-menej, inak suhlasim s @1.
@leginacka Aha. Cize ked sa chlap alebo zena v minulosti vysulozi s dvojcifernym cislom, to vobec netiahne k promiskuite alebo radodajnosti, ze? hlavna je pritomnost
newem ci to bolo mierene na mna... S tym ze by mal byt chlap lovcom,meh... to zalezi aj od dievcata, ci to je silna osobnost alebo ci to je dievca ktore je krehke, ci je viac mozog alebo srdce.
To je ako keby niekdo tvrdil ze zena by mala byt doma a robit domace prace a starat sa o deti... mozno to tak wolakedy fungovalo ale dneska ma zena potencial chlapa vykastrovat holymi rukamy a dat mu ich zozrat. Mozno sa citis ze si oznackovana "niekym" a k tomu ti rano chybala jedna oblicka ako pripomienka ze "bol som tu".
A co ak si ta baba roztrhla blanu pri cviceni? "Preklinam ta Basketball" alebo pri plavani a vzdy ked pojde okolo skolskeho bazena tak spomina na ten den ked jej chlorovana voda zobrala pannenstvo, alebo ten vibrator ktory skryva pod vankusom.
Ako poznas ze je chalan panic? Ked si s nim vrznes, tak to poznas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Lebo je to individualne viac-menej, inak suhlasim s @1.
ako sorry, ale podľa tohoto vyberať babu...ak by všetci mali radi skúsené, ako by asi tie skúsené vznikali? jak by potom mala panna šancu?
podľa mňa je to fuk, len chlapi sú v istom smere lovci a sú celý napichaný že "uu do tejto som ho zasunul prvý, označkovaná je mnou"
čo je fakt, lebo baba, no má len jedno poprvé, na chalanovi to nie je vidno
newem ci to bolo mierene na mna... S tym ze by mal byt chlap lovcom,meh... to zalezi aj od dievcata, ci to je silna osobnost alebo ci to je dievca ktore je krehke, ci je viac mozog alebo srdce.
To je ako keby niekdo tvrdil ze zena by mala byt doma a robit domace prace a starat sa o deti... mozno to tak wolakedy fungovalo ale dneska ma zena potencial chlapa vykastrovat holymi rukamy a dat mu ich zozrat. Mozno sa citis ze si oznackovana "niekym" a k tomu ti rano chybala jedna oblicka ako pripomienka ze "bol som tu".
A co ak si ta baba roztrhla blanu pri cviceni? "Preklinam ta Basketball" alebo pri plavani a vzdy ked pojde okolo skolskeho bazena tak spomina na ten den ked jej chlorovana voda zobrala pannenstvo, alebo ten vibrator ktory skryva pod vankusom.
Ako poznas ze je chalan panic? Ked si s nim vrznes, tak to poznas...