obcas sa to da zbadat a rozlisit ale niekedy sa to fakt neda ... ale mam aj tak pocit ze prirodzena farba tvori skalu najvacsich postupnych odtienov a ze farbene vlasy take jemne prechody medzi farebnymi skalami nemaju a su skor len take celoplosnejsie
mne sa prave tie neprirodzene odtiene pacia, ale nie kazdemu sa to hodi, alebo potom tmavo cierna alebo peroxid blond, co tiez nie su uplne najprirodzenejsie farby
Zalezi na tom ake su prirodzene.
Ale take kriklave farby sa mi praveze niekedy aj pacia.
Ak ma baba piercing tetovania a take veci, tak nejake modre/cervene vlast su brutal
ja som za najprirodzenejšiu možnú prirodzenosť, aj keď neprirodzené farebné vlasy sú tiež super. a ja neviem, šak to je individuálne, každému sa niečo iné hodí.
radsej prirodzene farby, tzn. Cierna, hneda, blond a rysava ako ruzova, zelena, modra a melirova blond. Sam som si nikdy vlasy nezafarboval, lebo sa mi to absolutne nepaci. Byt trochu upravene vlasy robia viac ako len farba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale take kriklave farby sa mi praveze niekedy aj pacia.
Ak ma baba piercing tetovania a take veci, tak nejake modre/cervene vlast su brutal
a mne sa najviac páčia také neprirodzené farby (modrá, fialová, ružová....)