ako mám zistiť ,či môj chalan chce sex so mnou ?zatiaľ sme sex nemali ,ale nemôžem sa ho na to samozrejme spýtať ..že " hej chceš už sex so mnou ?" ..chodím spolu dosť dlhú dobu ,ale ešte medzi nami nepadlo o tom ani slovo ..on je pr
Tak pri maznani mu daj nAjavo,ze chces aj viacej,ako len bozky a dotyky,zober mu ruku a daj si ku pindulke,to su celkom osvedcene metody,aspon u mna Tam by dominantnejsi mal vziat iniciativu do ruk,teda ty
chce co by nechcel...a myslim ze keby sa ho to opytas ale nie priamo proste ze okolo toho obkecavas az sa pomalicky dostanes k tej otazke..tak ti aj odpovie...
ved sa ho to normalne spytaj.. ale v ziadnom pripade nanho netlac, ved ako kazdy chalan, tak aj on chce prist o panictvo s tou pravou.. a daj mu cas, nech sa uisti, ze to naozaj chce s tebou... aby ho to potom nemrzelo
a ja sa ho vážne pýtať nechcem ..mne je to trápne ...len proste chcem to vedieť ..chápte ma prosím ......na čom som chcem vedieť ...a nemáte vážne nejaké triky ako to zistiť ?najmä ženy
@tequelina24 na základe toho, čo píšeš nie jte obaja zrelý na vzťah ach jaj.... ja to chápem, že ľudia opačného pohlavia mávajú o navzájom o seba záujem, len škoda, že mladí nie sú zrelí... pudy sa bijú s nevyspelosťou človeka a niekedy je to ťažké... dokonca to máva občas aj tragické následky
@ridiculousnotion ja nechcem s ním ,teda resp.aj by som chcela ,lebo ho milujem a túžim po nom ,ale aj nie ...ale nejde o to,čo ja ..ide len o to ,či by on chcel ,chcem nejako zistiť
@tequelina24 dufam ze v tom vidis tu logiku ze ak niesi schopna zacat sexualne aktivity ty, a este sa aj hanbis o nich rozpravat s partnerom tak asi niesi na tie aktivity pripravena
a ze dievca by sa nemalo pytat prve... LOL no fajn ak chces byt pipka ktora sa len necha viest svojim chlapom tak kludne ale tak sa sexu mozno ani nedozijes
hlúpučká ani zďaleka nie som ,ja len chcem vedieť na čom som,iné ma nezaujíma,a porozprávať sa s ním ,ale nemôžem za to ,že som hanblivá a toto mi robí značný problém ..nie sú všetky baby také ako ty ,že s tým nemajú problém a poukážku mu do bordelu kúpiť nechcem ,asi si nepochopila absolútne tejto diskusii ,a ked nechápeš ,tak sa nevyjadruj druhýkrát tak ,ako si sa vyjadrila
@tequelina24 ako môžeš tvrdiť,že neisi hlupučká keď chceš aby ti s tvojim chalanom pomohli cudzí ľudia? ako možeš tvrdiť,že nie si hlupučká ked nevieš,že každý človek je individuálne sexuálne založený a my, čo tvojho frajera nepoznáme,ti nepomožeme ani hovno.. ako možeš tvrdiť, že nie si hlupučká keď v 18 tich rokoch nedokážeš zistiť či s tebou chce mať tvoj vlastný priateľ sex, alebo nechce?
@littledolly ak si to nepochopila ,ja som sa nepýtala na to ,či vy viete ,aký je sexuálne založený ,ja som sa pýtala na niečo celkom iné ,či ženy tu majú s tým už nejaké skúsenosti a pod .alebo nejaké "triky " ako to zistiť ...
ja veľmi dobre viem ,že každý človek je inak sexuálne založený ,ale len som sa pýtala ,či by mi niekto nevedel poradiť ,ale ako vidím ,tu je márne hľadať odpoveď kedže tu nikto nepomáha len kritizuje alebo uráža
a ako mám vedieť ,či on chce so mnou sex ,keď sa ani raz slovom o tom nezmienil a jeho náznaky nie sú takmer žiadne ?ja som veštica ? ešte nie
a nemusíš dávať toľko anafor a rečníckych otázok do textu ,chápem aj bez nich
Daj na radu @ridiculousnotion ... Ved ked sa obaja pri tom neckingu rozpalite musite niekam aj pokracovat ... Nemozte to vzdy utnut a dost bolo rozkose... Ked on ma nejake predsudky ci strach, tak sama prevezmi iniciativu ...
Ver mi, nakoniec sa na seba vrhnete a skoncite az po 5, 6 kole
O takychto veciach sa nerozprava ... Tieto veci sa deju a robia, nie sa o nich rozpava !
Blondína na salaši vidí ako baran vyskakuje na ovcu a pýta sa: Bača ako baran vie, že ovečka chce??? Joj, dievka moja, on to cíti. A bača. No dievka moja? A vy máte nádchu alebo čo???
@tequelina24 Podla mna kazdy zdravy chlap ci baba chce sex so vsetkym co ma byt. Nemusis sa ho to pytat, len postupne opatrne navysuj vas intimny zivot, ten necking- skus pri tom opatrne nieco viac naved ho na to, chyt mu ruku a opatrne nou hlad svoje intymne mieste, pociti ze si vlhka a vzrusi ho to, neskor druhykrat mu tam nechaj dotykat sa jeho ... zatial len tak na povrchu , skus kupit gumu a navliect mu, skus ist na neho hore ty, urcite to postupne pojde ak sa mate radi, ak ovsem neplanuje sa stat katolickym knazom.
pocuvaj mam 17 a moj chala sa ma to tiez neopital az na to ze jedneho dna smesedeli u neho na posteli a zacali sme sa bozkavat potom sme si vpri bozkavani lahli a on si lahol nadomna potom mi rotopol mikinu atd.mavizliekal a nemuseli smo sa o tom ani rozpravat skus to aj ti chod ku nemu ked tam nebudo jeho rodici a normalne ako sa zacinate bozkavat niekde inde tak sa zacni s nimna postali chit ho okolo krku a lahnisi uloz sa normalne a bozkavaj sa s nim dalej a potom sa uvidi ci chce sex ak chce tak si prelozi nohi cez tebe a zacne ta vizliekat a ak nechce tak ta posadi naspet!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Necking je mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore, čo bola kedysi povolená zóna pre dievča z "dobrej rodiny"
uhm...aspon viete ze ste z dobrych rodin
ale nabuduce to nazvi nejak tak aby clovek nemusel googlit
spýtaj sa ho normálne či to chce. žiadna veda
ahoj.
treba spravit dalsi krok, po neckingu skusit petting
a potom sa uvidi...ak je nesmely tak sprav prvy krok ty. hlavne vela lasky!
mozno je submisivny... takze mozes byt jeho domina
Možno on nevie ako začat
@xennus ja sa vážne hanbím s ním o tom zhovárať
..
ved dievča by nemalo sa pýtať prvé ,to by mal chalan ....a ja neviem ,či by chcel ..ja len tak zo zvedavosti ...ma to zaujíma
A nemyslim si, ze chalan by mal urobit prvy krok, ked nema taku povahu... proste ked to budes chciet ty tak sa pokus prekrocit tu hranicu neckingu...
Tak proste skús ísť dalej, nepýtať sa ho a ak mu ot bude prekážť, dá ti to najavo
a ze dievca by sa nemalo pytat prve... LOL no fajn ak chces byt pipka ktora sa len necha viest svojim chlapom tak kludne ale tak sa sexu mozno ani nedozijes
ak sa s ním nevieš porozprávať, tak by si ho nevedela ani pojebať, tak o čo ti ide? či mu chceš kupiť poukážku do bordelu?
hlúpučká ani zďaleka nie som ,ja len chcem vedieť na čom som,iné ma nezaujíma,a porozprávať sa s ním ,ale nemôžem za to ,že som hanblivá a toto mi robí značný problém ..nie sú všetky baby také ako ty ,že s tým nemajú problém a poukážku mu do bordelu kúpiť nechcem ,asi si nepochopila absolútne tejto diskusii ,a ked nechápeš ,tak sa nevyjadruj druhýkrát tak ,ako si sa vyjadrila
čo chceš aby sme ti tu poradili?
ja veľmi dobre viem ,že každý človek je inak sexuálne založený ,ale len som sa pýtala ,či by mi niekto nevedel poradiť ,ale ako vidím ,tu je márne hľadať odpoveď kedže tu nikto nepomáha len kritizuje alebo uráža
a ako mám vedieť ,či on chce so mnou sex ,keď sa ani raz slovom o tom nezmienil a jeho náznaky nie sú takmer žiadne ?ja som veštica ? ešte nie
a nemusíš dávať toľko anafor a rečníckych otázok do textu ,chápem aj bez nich
Ver mi, nakoniec sa na seba vrhnete a skoncite az po 5, 6 kole
O takychto veciach sa nerozprava ... Tieto veci sa deju a robia, nie sa o nich rozpava !
Len smelo a nezabudnite sa chranit holubatka
len asi si počkám pár rokov ,kým sa na mna vrhne ..mám taký pocit