mam celkom problem.rada by som chovala meduzu,ale rodicia mi nechcu dovolit,vobec nechcu o tom pocut a pytaju sa ci som šiši ked chcem take zviera mat doma.Ale je ju velmi chcem a maskovala by som ju tak ze by rodicia ani nevedeli ze ju mam.problem je kde
nemaaaaaas sancu nejak chovat meduzu, za 1. nezozenes ju, za 2. ak ano tak nevydrzi cestu, za 3. chovat medzuzy je hotove umenie, myslim ze v zajati chovane meduzy su len na jednom mieste niekde v amerike (ale neni som si isty) a musis im presne simulovat podmienky v mory aj morske prudy a pod.... to len dotaz keby to nebol fake
da sa, jasne, ze ano. kamaratka tak chovala meduzu dost dlho, na noc ju presne tiez vo svojej suske drzala...a potom po dvoch rokoch sa jej dokonca okotila v suske, len to boli take miesance, lebo v suske mala aj trabanta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A ja chcem dinosaura aj vajce odsedim ak mi ho kupia
@jelca14 to ako fakt? to nemyslíš vážne..
@lachance si ju teda dala chuuda - teraz chyti nerva
ak oto skováš dosť dobre zatlieskam ti
slanovodné som nepočul že by niekto skúšal v akváriu
kristepane ! už sa mi nechce opakovať tá moja veta že každým dňom príde nová anketa ktorá ... bla bla bla
OMFG!!!!!!!!!!!! tak toto sa radí k perlám ako "vyfúknuť osušku" a "gumený penis v pošve"
@pubertslatinocelny
@0 Ja prvo,že naozaj ju chceš chovať,ale to so šuškou (tiež som najprv prečítala osuška bolo trápne.
Medúzy sú podľa mňa zlaté.
No medúzy žijú napríklad aj na Bágri(Vajnorské jazero)také maličké priesvitné vždy ich tam nejaké sprosté decká chytajú. Ale sú zlaté
» www.cas.sk/clanok/84019/br...