Chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu
ahojte ... chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu , lebo idem do tábora a veľmi chcem ísť do bazéna a tak mi to vychádza že práve vtedy by som mala mat krámy , tampóny používať nemôžem takže prosím vás o nej
@pepapepa5ka tabletky v 13-tich by som neodporúčala, vlastne by som ich neodporúčala vôbec. 13 ročné dievča ešte nemá vyspelý organizmus, je to dosť veľká záťaž aj pre dospelú osobu, nie to ešte pre dieťa
Tiež nechápem význam prečo niekto tvrdí že tampóny až od nejakého veku. A vraj citróny.. ale neviem. niekomu to pomáha (myssím že niečo ako placebo, takže ak budeš veriť že si ich tým oddiališ...)
citróny, alebo choď k lekárovi nech ti dá takú injekciu aby si ju nedostala, alebo aby ti ju vyvolala skôr ..len už neviem jak sa to volá ..ale je to bežné
Mne citróny pomáhajú, ale len na také 4 dni... tampóny som v pohode používala keď som mala 13, ale to len na dovolenke pri mori na začiatku... do bazéna neodporúčam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
SAVO......ja radím Savo, namočiť do neho handu a čuchať až pokiaľ nepôjdeš na tábor...