@anonym356 mna zase strasne odpuduju rysave dievcata :/ teda nie ze odpudzuju ale nepacia sa mi. Myslim take co su od narodenia rysave pehave a blede, nie tie co sa na rysavo odfarbili.
@xxar3s tak ryšavé sa mne páčia, aj iné, ale proste keď je baba tmavá tak, tak koniec.. síce ja tiež nie som úplne biely, ale priťahujú ma hlavne biele ženy a taktiež sa mi nepáčia také tie "latino" brazilčanky a podobne, proste cítim k tomu strašný odpor
@xxar3s hej videl, vôbec sa mi nepáčia akože aj keď majú super telo, tak proste ma to odpudzuje ten ich pôvod, nie že by som bol rasista, ale nejak to tak cítim
Tak ja by som chcel v prvom rade na tieto účely slečnu, čo svojou zmyselnou príťažlivosťou prebudí vo mne vášeň a fantáziu, s ktorou splyniem fyzicky i duševne a nezíska si ma svojou dekadentnosťou, ale morálno-duševnou čistotou, za ktorou sa ale ukrýva divoká búrka, no túto vlastnosť neukáže len tak hocikomu,iba človeku ku ktorému cíti niečo výnimočné. To sú veci,ktoré sa rasou nedajú podmieňovať.
Nie, viac sa mi páčia baby svetlej pleti. Ale keby to bola fajn baba neodsudzoval by som ju pre to že je tmavšej pleti. Vo všeobecnosti sa mi černošky nepáčia. Proste to tak je a nie som rasista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Asians, on the other hand...
cesta sa vždy nájde.
Nesnivam o tom nijako intenzivne, ale urcite by som ani niekoho neodmietla kvoli ciernej pleti.
a akože farba pleti nie je pre mňa asi v ničom prekážkou
ale ani po tom netúžim nejak viac ako po iných veciach
mna asi dokaze pritahovat kazda rasa, ide skorej o to, co maju v hlave
Tečka.