Nechce sa mi to tu hladat,viem ze tu uz take temy boli ale fakt som si uz konecne vyhliadla jeden typ dreadov a neviem nikde najst taky obrazok a proste potrebujem ohladom toho vsetko vediet kym sa rozhodnem 100% tak kto vie mohol by sa ozvat ja si poč
kamarátka mala dredy, za prvé proces dorábania teda nie je štyrikrát príjemný, a keď ich chceš zrušiť, ako spomenul tuto kolega nado mnou, všetko musí dole... preto má teraz kamarátka vlasy tak na pol centimetra
ja mám dva dredy, čo som si sama robila (aj zakončené aj zahačkované) ale na celú hlavu by som si nedala. jednak,že to treba dorábať,lebo ti to vyrastá...a druhé...omrzí ťa to a potom čo sa dám vykosiť?
@tesfaye mala som na hlave dredy, robil mi ich chalan, čo ich robí tiež takmer celému nášmu okoliu, zahačkované, ohorené, ovoskované. rozplietla som to
bolelo to ako hovado, vyzeralo to ešte nechutnejšie, prvýkrát v živote som mala pocit, že žehlička na vlasy má fakt zmysel a som šťastná, že moja hlava vyzerá konečne zas normálne.
Ahojte! Vyrabam pseudo dready, open rasta copanky, francuske copanky a predlzovanie vlasov Bratislava a okolie AK by ste mali zaujem, pozrite si stranku www.VlasySnu.cz kde su moje vytvory.. Cenovo velmi vyhodne staci napisat na mail co mam na stranke a dohodneme sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo si hod do googlu:: ako urobit dredy
urcite nieco najdes
kamarátka mala dredy, za prvé proces dorábania teda nie je štyrikrát príjemný, a keď ich chceš zrušiť, ako spomenul tuto kolega nado mnou, všetko musí dole... preto má teraz kamarátka vlasy tak na pol centimetra
koniec výskumu.
dievča, keď máš dobre uhačkované dredy tak ich nerozpletie ani panna mária....
ja mám dva dredy, čo som si sama robila (aj zakončené aj zahačkované) ale na celú hlavu by som si nedala. jednak,že to treba dorábať,lebo ti to vyrastá...a druhé...omrzí ťa to a potom čo sa dám vykosiť?
bolelo to ako hovado, vyzeralo to ešte nechutnejšie, prvýkrát v živote som mala pocit, že žehlička na vlasy má fakt zmysel a som šťastná, že moja hlava vyzerá konečne zas normálne.
môžeš si to nechať odrásť na takých 4-5 cm a cvakať to až odtiaľ kde začínajú dredy...
no neviem, my sme to raz skúšali a nooo dopadlo to doosť divne... pre dobro ľudstva to radšej necháme odrásť a potom strihať...
dreadmakersk@gmail.com
0902 076 394