Milujem divca ktore som sklamal vo vsetkych smeroch no nikdy som ju nepodviedol ani by som to nikdy nespravil.Co ma najviac mrzi ze som ju klamal a to sa nerobi ked cloveku na niekom zalezi.Nechala ma lebo si mysli ze som sa zmenil ze som k nej chladny le
Poučil si sa, že s láskou sa neoplatí zahrávať, špekulovať s ňou - treba ju žiť naplno. Pocítil si aká je jej sila, keď ju stratíš. Teraz už ju môžeš len prosiť o odpustenie alebo veriť, že ti dá priestor na vysvetlenie s utvrdením, že si spravil niečo, čoho sa budeš v budúcnosti už vystríhať. Ak ťa aj ona čo len trochu ľúbila, tak tú šancu ti myslím dá.
obavam sa ,ze ked je takato radikalna v tychto veciach ..ako vravis nedviha ti mobil ,ani neodpise ,tak to uz nema zmysel a ani buducnost ...treba ist dalej ,zabudnut na nu a snazit sa najst si inu partnerku ,ale ty ju poznas najlepsie ,ty musis vediet ,ci ti este da sancu alebo nie ......my ju ,bohuzial,nepozname
prepac, podla mna chce ona zabudnut, lebo si ju sklamal a nechce to zazit este raz.bohuzial, svoju vinu si si uvedomil neskoro, a ona sa uz nechce vracat...je to tazke pre nu, samozrejme aj pre teba, no skus ju prestat prenasledovat, lebo to len vsetko pokazi, ak ta uz viackrat odmietla....skus prestat naliehat, daj jej nadychnut, skus sa venovat niecomu inemu a ak sa mate k sebe vratit tak sa to stane...
Ak ta milovala tak, by ti mala dat sancu. Predsa kazdy clovek robi chyby, ci uz vecsie alebo mensie. Neviem ci tvoja priatelka dokaze znenavidiet niekoho koho kedysi milovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov